01-03 Mart tarihinde İzmir ilinde yapılan Yıldızlar Türkiye şampiyonasında birinci olan Yasin Arıkan, Türkiye üçüncüleri Hakan Emirhan Doğan, Aslınur Mutluay, 29-31 Mart Tarihinde Sırbistan’da yapılan yıldızlar Balkan Şampiyonası'nda şampiyon olan Yasin Arıkan, uluslararası hakemliğe terfi eden Memduh Sakarya Geyve’de ödüllendirildi.

BİRER ALTIN TAKILDI

Sporcular ilk önce halk eğitim müdürü İrfan Karaçayır ile birlikte ilçe milli eğitim müdürü Beşir Nalbant’ı makamında ziyaret etti.   Nalbant sporcular ile gurur duyduğunu belirterek sporcu ve aileleri ile bir süre sohbet etti. Daha sonra Kaymakam İdris Akbıyık tarafından kabul edilen başarılı ekip, Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık tarafından altın ile ödüllendirildi.

BOBAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Kaymakam idris Akbıyık başarılarından dolayı sporcuları kutlarken, başarı olan sporculara ödül vermeye devam edeceklerini söyledi.  Antrenör Uğur Kobaş “Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, Mili eğitim müdürü Beşir Nalbant, ilçe halk eğitim müdürü İrfan Karaçayır’ın bu başarıların alınmasında emekleri vardır. Sağladıkları maddi ve manevi katkı ve destekleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim