Sosyal medyadan paylaştıkları bu açıklamanın altına yorum yapan taraftarlar kendilerine gerekli cevabı vermiş ama okurlarımızı bilgilendirmek için biz de birkaç söz edip, konuyu şimdilik kapatacağız.

Bizim Sakarya Gazetesi, 17 Nisan Salı günü şu haberi yayınlamış:

“Konuşulanlara göre sezon başından beri maddi sorunları bir türlü halledemeyen Başkan İsmail Gürses ve yönetiminin başı yine dertte. Kaleci Ercüment Kafkasyalı le Beykan Şimşek’in alacakları için TFF’nin yolunu tuttuğu söyleniyor. Parayı ve huzuru bulamayan Gürses ile ekibi, Kırklarelispor karşısında iki gol yiyen Kaleci Ferhat Kaya ve Ramazan Sal’ın sözleşmesini feshetmenin yollarını arıyor”

Sakaryaspor Yönetimi ise şu açıklamayı yapmış:

“Takım kaptanımız Ercüment Kafkasyalı geçen hafta kulüp başkanımız İsmail Gürses’e alacaklarıyla ilgili olarak TFF’ye başvurarak, hukuki süreci başlatmak istediğini bildirerek izin istemiştir ve yanlış anlaşılmamak için gereken özeni göstermiştir.

Değerli kaptanımız daha önce takımımızı futbolcularının peşinat alacakları ödenirken, ‘benim şu anda paraya ihtiyacım yok, parayı alıp bankaya yatıracağım, orda duracağına öncelikle futbolcu arkadaşlarımın alacaklarını ödeyelim, benim param Sakaryaspor’da kalmaz” diyerek ne kadar özverili olduğunu göstermiş olup, bugüne kadar Sakaryasporumuza yakışır şekilde kaptanlık sıfatını tevazu içinde temsil etmiştir.

Önceki kaptan Ramazan Sal’ın hak ettiği alacakları için TFF’ye yapmış olduğu başvuruya ilişkin tebligat ise bugün kulübümüze tebliğ edilmiştir.”

İki açıklama dikkatle okunduğunda arada hiçbir fark olmadığı görülecektir.

Öyleyse Sakaryaspor yöneticileri niye bu kadar çok öfkelendi?

Bu sorunun yanıtını biliyoruz elbette.
Ancak, yukarıda da belirttiğimiz gibi konuyu şimdilik kapatıyoruz. Bu beceriksiz yönetime rağmen mucize yaratan, şampiyonluğa koşan teknik ekibe ve futbolculara haksızlık olmasın istiyoruz.
Sadece gerçekler acıdır diyoruz.
Lig bittikten sonra görüşmek üzere…

Editör: TE Bilişim