Bölgesel Amatör Lig Temsilcilerimizden Sapanca Gençlikspor Erokspor ile oynayacağı karşılaşmaya yetişemeyince 3-0 hükmen mağlup olmakla kalmadı 3 puanı da silinince kümede kalma riski de beraber geldi.Yetmedi Çengelköy şike için TFF’ye müracaat etti.

 

HEM DE-3 PUAN

BAL da Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Erokspor maçına çıkmayan Yeşil-Beyazlı kulübe çifte ceza geldi. Amatör Disiplin Kurulu Sapanca Gençlikspor'un savunmasını yetersiz buldu ve yeterli mazereti olmadan resmi müsabakaya çıkmadı gerekçesi ile hem hükmen mağlup oldu hem de 3 puan silme cezası verdi.

 

ŞİKE BAŞVURUSU

Öte yandan Bölgesel Amatör ligde şampiyonluk yarışının bir diğer önemli ismi Çengelköyspor önceki gün Türkiye Futbol Federasyon'una Erokspor-Sapanca Gençlikspor müsabakasında şike yapıldığı gerekçesi ile resmi başvuruda bulunduğu gelen haberler arasında yer aldı. Şimdi gözler çıkacak karara çevrilmiş durumda.

 

BARAJ TEHLİKESİ

İkili averajda avantajlı olan Serdivanspor'un son haftayı deplasmanda Altınova Belediyespor’a karşı 3 puan ile kapatması halinde Sapanca Gençlikspor hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Mudanyaspor karşılaşmasında yenilmesi yada berabere kalırsa ligde kalmak için baraj maçı oynamak zorunda kalacak.

Editör: TE Bilişim