Play-Off grubundan şampiyon olarak çıkan Yeşil-Siyahlı takımda söz verilen primlerin tamamı olmasa da bir kısmı bazı oyunculara ödendiği biliniyor. Ancak Başkan İsmail Gürses ve yönetiminin özellikle genç futbolculara en ufak bir ödeme yapmadığı iddia ediliyor.

BAYRAMA KADAR ÖDENECEK

Sakaryaspor’un prim borcundan başka borç olmadığını ve 1.5 milyon olarak açıkladıkları şampiyonluk primini bayrama kadar futbolculara ödeyeceklerini söyleyen Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses “Bu bizim borcumuz” diye konuşurken Kaptanlar Murat Hacıoğlu, Aytaç Ak ve Zafer Aydoğdu olmak üzere tüm yaşlı ve tecrübeli isimlerin hesaplarına paraların yattığı ancak genç oyuncuların bazılarına bir kuruş bile ödenmediği konuşuluyor.

ZAFER'DE SORUN ÇIKTI

Yönetimin anlaşmak istediği Zafer Aydoğdu Yeşil-Siyahlı kulübün verdiği 1 yıllık ücreti beğenmediği öğrenildi. Geçen sezon çok düşük bir paraya oynadığını belirten tecrübeli ismin yeni sezon için Başkan İsmail Gürses’ten yeni sezon için 350 bin TL istediği de gelen haberler arasında yer aldı. Gürses ve ekibinin iç transferde ilginç sorunlar yaşadığı da belirtilirken Zafer Aydoğdu’nun başka kulüplerle de temasa geçtiği dillendirilmeye başlandı.

Editör: TE Bilişim