Yeşil-Siyahlı taraftarların büyük ilgi gösterdiği müsabakanın ilk yarısında iki gol bulan ve galip bitiren Suudi Arabistan 1.Lig takımlarından Al-Hazem karşısında Osman Özdemir’in öğrencileri ortaya koydukları kötü futbolla izleyenlere hayal kırıklığı yaşattı. Ancak Sakaryaspor yapılan oyuncu değişiklikleri ile ikinci yarıda kendine geldi ve Mahir Sağlık ve penaltıdan Ramazan Çevik’le önce beraberliği yakaladı. Daha sonra ise gollerine Fatih Özçelik’le devam eden Yeşil-Siyahlılarda gol perdesini kapatan isim ise Cem Ekici oldu 4-2

İki perdeli bir oyun vardı

Bolu kampı sonrasında çalışmalarına devam eden yeşil siyahlı ekip Rüstemler tesislerinde Suudi Arabistan 1.Lig takımlarından Al-Hazem takımını konuk etti ancak maçın başında beklemediği goller gelince abandone oldu ve ilk yarıda soyunma odasına 0-2 geride gitti fakat Teknik Direktör Osman Özdemir ikinci yarıda yaptığı değişikliklerle maçı döndürdü ve sahadan 4-2 galip çıktı.

Sezon öncesi Bolu kampında 4 hazırlık mücadelesi oynayan Sakaryaspor bugüne kadar oynadığı karşılaşmaların 2'sinden galibiyet 1 beraberlik ve bir mağlubiyetle ayrılmıştı, bu maçı da zorda olsa ikinci yarıda kazanarak moral buldu.

Editör: TE Bilişim