Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı, Başantrenör Ozan Bulkaz eşliğinde Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Karşılaşma öncesinde takımın son durumu ve transfer konularını değerlendiren Bulkaz, eksiklere rağmen alınan her galibiyetin altın değerinde olduğunu dile getirdi.

Eksiklerimizi onların gücüyle tamamlayacağız

Bulkaz, “Bir haftada iki önemli maç oynadık. Evimizde İBB’yi yendiğimiz için çok mutluyuz. Bu hafta Galatasaray ile oynayacağız. Eksikler tamamlanmadan aldığımız her galibiyet altın değerinde. Yöneticilerimiz, bir uzun bir de kısa transfer almayı planlıyorlar. Biz mevcut kadromuzla ve taraftarlarımızla hafta sonu yapılacak maça kazanmak için çıkacağız. İlk hafta maçımızın erken bir saatte olmasına rağmen salonun büyük bölümü doluydu. Galatasaray maçına tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz. Eksiklerimizi taraftarımızla ve onların gücüyle tamamlayacağız. İnşallah bu sınavdan başarıyla geçeceğiz.”

En iyisini yapmaya çalışacağız

Transfer konusunu değerlendiren Başkan Toçoğlu, “Transfer için birçok isim var. Bu isimlerin arasından yönetimimiz ikna ettiği bir oyuncuyu getirecekler. Takımımız için en uygun olanı transfer edeceğiz. Birkaç gün içerisinde belli olacak. Bir haftadır buradayım gayet keyifli bir ortam var. Herkes çok olumlu ve uyumlu. Küçülmeye giden bir takımla doğru çalışarak en iyiyi yapmaya çalışacağız. İnşallah yeni transferlerimizle de daha güçleşip önümüze bakacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim