Futbol tarihinde bir ilke imza atan Yeşil-Siyahlı takım Gümüşhanespor ile oynanacağı maçtan önce kimsenin beklemediği bir olaya damga vurdu gündem oluşturdu. Kafile Yola çıkmadan önce büyük bir sürpriz yaşandı ve oyuncular takıma sahip çıkmayan Başkan İsmail Gürses ve ekibinden hiç kimseyi kafileye almadı. Sakaryasporlu futbolcular deplasmanda oynayacakları maç öncesi yönetime el koydu. Yönetimden hiç bir yetkiliyi takım otobüsüne almayarak “Biz bize yeteriz” dediler.

BÜYÜK TEPKİ KOYDULAR

Son günlerde yönetimsel olarak kriz yaşayan Sakaryaspor'da Gümüşhanespor maçı öncesi futbolculardan tepki geldi. Rüstemler Tesisleri'nde toplanan Sakaryasporlu futbolcular ve teknik heyet son günlerde istifalar ile salanan yönetimi kafile otobüsüne almayarak tepki gösterdi. Yönetimden hiç bir yetkiliyi takım otobüsüne almadan yola çıktılar. Futbolcuların bu hamlesi sonrası nasıl bir tepki geleceği merak edilirken kafile şimdilik yöneticileri otobüse almadan Gümüşhane deplasmanında yola çıktı.

TARAFTARLAR YOLCU ETTİ: Kafileyi Gümüşhane deplasmanına Taraftarlar yolcu ederken Kulüp Müdürü Serdar Çakman ve yöneticiler şaşkındı. Telefonları ellerinden düşmedi.)

FUTBOLCULARINDAN GELEN O BİLDİRİ

Futbolcular sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımla kendilerine inanmayanlara ince ayar çekerek acı gerçekleri şu sözlerle sundu: “Playoff maçları oynadıgımız bu günlerde yine bizler sezon başından beri süren bu kaos ortamında, YİNE BİR GÜMÜŞHANE deplasmanına gidiyoruz.İlk Bandırma maçımızda 1-1 biten skordan sonra bizlerin üstüne toprak atılıp dua edildi. Ama bizler 2. Maçımıza giderken çok inançlıydık ve maçı kazandıgımızda bizler degil bizden cok inanmayanlar sevindi.Bugün yarı final maçına giderken bazı arkadaşlarımıza ve hocalarımıza verilen sözlerin tutulmaması yine bizi hayal kırıklığına uğratmıştır. Bugüne kadar hiç kimseden borç istemedik sadece hakkımız olanı istedik ve 10 ay boyunca sadece 1 kere antrenmana çıkmadık yine verilen sözler tutulmadı ama bizler TARAFTARIMIZIN bize verdiği destekle çıktık ve onurluca maçımızı kazandık,bizlerinde bugüne kadar hataları olmuş olabilir ama bizim yüzümüze vurulduğu kadar başka hiçkimsenin yüzüne vurulmadı, bizler SAKARYASPOR'a gelirken büyük bir camiaya geldiğimiz için mutluyduk ama bugün itibariyle görüyoruz ki sadece çok büyük TARAFTARIMIZ oldugu için mutluyuz.Cuma günü oynayacagımız Gümüşhane maçında bize yürekten inananları maçımıza bekliyor ve yine son dakikaya kadar bizi desteklemelerini istiyoruz.. Ayrıca yönetimin içindeki kaos devam ettiği ve aralarındaki problem çözülmediği sürece yönetimimizin tesislerden ve takımdan uzak kalmasını istiyoruz.

İNANANLAR ASLA KAYBETMEZ,İNANMIŞ GİBİ YAPANLARIDA ALLAH AFFETMEZ.

SAYGILARIMIZLA SAKARYA SPORLU FUTBOLCULARI”

Editör: TE Bilişim