Eyvah Eyvah!

2 ay maaş alamayan futbolcu sözleşmesini feshedebilir. FIFA, futbolcuların kendilerine ödemelerini yapmayan veya doğru şekilde davranmayan kulüplerden ayrılmasına izin vereceğini açıkladı. Bu yasa uygulanmaya başlarsa bundan en büyük zararı görecek kulüplerin başında oyunculara peşinatlarını ve maç başlarını ödeyemeyen Sakaryaspor geliyor.

KADRO DIŞI BIRAKILMAYACAK

Dünya futbolunun patronu olan FIFA ile Küresel Futbolcular Birliği FIFPro tarafından ilan edilen bu yeni uygulamayla oyuncuların maaşlarını alamamaları durumundan takımlarından tazminatsız ayrılmalarının önü açıldı. Açıklamaya göre iki ay boyuncu maaş alamayan ya da antrenmanlara katılmasına izin verilmeyen oyuncular kontratlarını feshedebilecek. Bu karar uygulanmaya başladığı an sezon başından beri takıma ödeme güçlüğü çeken Sakaryaspor’da oyuncu kalmayacak gibi gözüküyor.

BORÇ DİZ BOYU 3 MİLYON PARA LAZIM: Bugün bu talimat uygulanırsa Sakaryaspor yanar çünkü sezon başından beri oyunculara ödenmesi gereken maç başları ve peşinatların toplamı 3 Milyonu buluyor.

Editör: TE Bilişim