2009-2010 futbol sezonunda Sakaryaspor’a ilk kez başkan olarak görev alan ve kulübü ağır bir maddi yükün altında bırakıp sezon sonunda çekip giden İsmail Gürses yaşananlardan ders almadığını sezon başında büyük paralar harcayarak yaptığı kadro yapılanmasında da ortaya koydu. Gürses şimdi ara transferde yine aynı yolda. Mümin için Bodrum 250, Engin için Kırklareli 100 bin TL istiyor. Futbolcuların alacakları hariç.

Yazık deli paralar saçılıyor

50+1 Diriliş yılı sloganıyla yola çıkan ve sezon başında 7 yıl içinde Süper Ligi hedef koyan İsmail Gürses ve yönetimi ara transfer döneminde yine büyük paralarla oyuncu alma politikasıyla yoluna devam ediyor. Sezon başında Talha Mayhoş’a ve Ferhat Yazgan’la birlikte Aytaç Ak’a 4’er yıllık mukavele yaparak kulübü 5 milyon TL’nin üzerinde borçlandıran Gürses ve ekibi ara transferde de hem oyunculara hem de kulüplerine bu ligin çok üzerinde paralar vererek ağır borç altına girmeyi göze alıyor.

Değirmenin suyu nereden?

Spor Toto 2.Ligine düşen Sakaryaspor’un başına ilk kez 2009-2010 futbol sezonunda geçen ve yine takımın başına o gün Özcan Kızıltan’ı getirerek şampiyonluk şarkıları söyleyen Başkan İsmail Gürses ve yönetimindeki Yeşil-Siyahlı takım küme düşmekten son anda kurtulmuş ancak borç içinde kalmıştı. Sezon başında da büyük paralarla kurulan bu takım ligi ancak 3.sırada bitirince bugün ara transferde yine Gürses ve ekibi oyuncular ve kulüplere inanılmaz rakamlar teklif etmek zorunda kalıyor.

Editör: TE Bilişim