TEHLİKE KAPIDA

Sakaryaspor'un önünde çok tehlikeli bir sürecin olduğunu savunan Metin Doğrucan, "11 Nisan'da görülecek iflas davasına kadar bu işle çözüm bulamazsak ortada Sakaryaspor diye bir kulüp kalmayacak. Belki de Sakaryaspor Türk futbol tarihine iflas eden ilk profesyonel takım olarak geçecek. İşin ciddiyetinin kimse farkında değil" ifadesini kullandı.

VAKİT KALMADI

İstanbul'da oluşum çalışmaları içinde olanlara da seslenen Doğrucan, "Eğer Sakaryaspor'u kurtarmak konusunda samimiyseler, hiç vakit kaybetmesinler gelsinler hemen el atsınlar. Çünkü 11 Nisan'a kadar iflas davasında neticeye gidemezsek, o tarihten sonra ortada, el atabilecekleri bir kulüp kalmayacak. Sakaryaspor çatısı altında kenetlenelim" dedi.

KOCAELİ'DEN İYİYİZ

Sakaryaspor'un içerisinde bulunduğu durumu çözülemeyecek bir durum olmadığına dikkat çeken Başkan Doğrucan, "Sakaryaspor'un durumu ile Kocaelispor'un durumunu karşılaştırdığımız zaman biz çok daha iyiyiz. Çünkü Sakaryaspor'a gelir sağlanabilecek kaynaklar var. O kaynaklar doğru kullanıldığı takdirde sorun ortadan kalkar" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim