Hendek ilçesinde güreş Antrenörlüğü yapan eski Milli Güreşçilerimizden Hasan Tahsin Yılmaz, Güreş Federasyonu başkanlığı tarafından sosyal medyada Başkan Musa Aydın hakkında ağır yazılar yazdığı iddiası ile tedbirli olarak disipline verildi.

SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRDİ

Hasan Tahsin Yılmazın sosyal medya hesabı Facebook’ta yazdığı “Demokratik bir ortamda seçme seçilme özgürlüğünün olduğu bir yerde bu kadar hazımsızlık neden?  Yoksa kaybedeceğinizi anladıkça öfkeniz artıyor. Kontrolden çıkıyor musunuz? Muhalefete muhalefet edenlere niye yollamıyorsunuz? Adaleti hangi vicdana göre uyguluyorsunuz? Ya da bu vicdan sizi hiç huzursuz etmiyor mu? Bu ne kin tutmaktır? 1.5 yıl da milleti kucaklasaydınız bunun sorumlusu muhalefet edenlerde mi?                                                                                              

Benim gibi birçok arkadaşımı da yollamışsınız. Millete korku vererek birilerini susturmaya mı çalışıyorsunuz? İki görüşten ve ortada olan arkadaşlarım hocalarım sizin fikirleriniz için sizi de etiketledim” yazısı sonrasında Güreş federasyonu tarafından tedbirli olarak disiplin kuruluna verildi.

YERLİKAYA İLE ARASI İYİ

Güreş branşında İlçemize birçok hizmetleri olmuş ve sporcuların yetişmesinde de emek sahibi veren Hendek Güreş İhtisas Kulübü Antrenörlerimizden Hasan Tahsin Yılmaz’ın Hendek’te Güreş camiasının destek vereceğine inanıyoruz. Güreş’te uzun yıllar hizmet eden, sporcuların yetişmesinde pay sahibi olan ve güreş camiasının sevilen isimlerinden olan Hasan Tahsin Yılmaz ve Eski Güreş Federasyonu Başkanı, şimdi Cumhurbaşkanı Danışmanlığı yapan Hamza Yerlikaya ikilisinin arasında ki diyalog İlçemiz adına gurur verici olması dikkat çekiyor.(Mehmet KAVİS)

Editör: TE Bilişim