Sakarya’daki medya kuruluşlarını gezen Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy beraberinde şube müdürleri Sebahattin Karakoç ve Sebahattin Zaim KYK Yurdu Müdürü Paşa Odabaş ile birlikte Bizim Sakarya Gazetesi’ni ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Adnan Yüksel, Genel Yayın Yönetmeni Tuncer Kalaycı, Spor Müdürü Cavit Dereli ile bir araya geldi. Arif Özsoy ziyaretinde, Sakarya’da daha çok gence spor yaptırmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyerek, Sakarya Medyasının da spora olan desteğine teşekkür etti. Arif Özsoy ziyaretinde Adnan Yüksel’e gül motifli bir tablo hediye etti.

‘GENÇLERİ BEKLİYORUZ’

Çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy; “16 İlçede, spor sahaları salonlar, yurt binaları ve gençlik merkezleri başta olmak üzere 60’a yakın Tesisle, 1000’e yakın personelimizle 50’ye yakın branşta, gençlere hizmet veriyoruz. 2018-2019 Eğitim ve Öğretim döneminin sona ermesi ile birlikte tatile çıkan öğrencilerimizi, spor tesislerimize bekliyoruz. İl Spor Merkezlerimizin yanı sıra, Gençlik Merkezleri ve Yurt Hizmetlerimizle ortaklaşa düzenlenecek olan Yaz Spor Okullarına İl genelindeki tüm çocuk ve gençlerimizi bekliyoruz. Çocuk ve gençlerimizin, yaz döneminde spora yönlendirilmeleri fiziksel ve sosyal gelişimlerine büyük katkı sağlayacaktır. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından son yıllarda gerek sportif faaliyetler, gerekse tesisleşme açısından İlimiz önemli mesafeler kat etti.” dedi.

SORUMLULUK ARTTI

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, “KYK İl Müdürlüğümüz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün birleşmesi ile sorumluluğumuz bir kat daha arttı. Şimdi daha fazla personel, daha çok tesis ve daha çok sporcu ile Sakarya’ya en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Yaz Sezonunun gelmesi ile birlikte tesislerimizde bakım ve onarım çalışmalarına başladık. Sakarya gençlerine daha çok hizmet vermek için il genelinde Gençlik Merkezleri açmayı planlıyoruz. Vatandaşlarımızın daha çok spor yapması ve spor tesislerimizde faydalanmasını sağlayan tüm İl Müdürlüğümüz personeline teşekkür ediyorum.” dedi.

‘BASINI TAKİP EDİYORUM’

Gazetemiz spor servisi ile ziyaretin anısına fotoğraf çektiren Özsoy; “Spor Şehri Sakarya’mıza başta Gençlik ve Spor Bakanlığımız olmak üzere, Sakarya Valimiz Sayın Ahmet Hamdi Nayir’e, Sakarya Milletvekillerimize ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye, Gençlik ve Spor Ailesi olarak şükranlarımı sunuyorum. Yazılı ve görsel basını yakından takip ediyorum. Siz değerli medya mensuplarına da spora göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda da başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim