Yeşil-Siyahlıların talip olduğu futbolculardan Emre Güngör için Kırklarelispor kulübü 150 bin TL, 2019’a kadar mukavelesi olan Hakan Yandaş için ise Menemen Belediye 300 bin TL istiyor.

Semih Şentürk boşa çıkıyor

Devre arasında takıma en az 3 en fazla 5 transfer yapmak isteyen Sakaryaspor’un kadrosuna katmak istediği her topçunun bonservisi el yakıyor. Yeşil-Siyahlı kulübün talip olduğu her futbolcu tıpkı sezon başında olduğu gibi oldukça yüksekten uçuyor ve astronomik rakamlardan bahsediyor. Bu arada Eskişehirspor da mutsuz olan ve ayrılmak isteyen Semih’in bugün yarın serbest kalacağı da iddia sezon sonuna kadar kendisine 200 bin TL’lik bir teklif sunulacağı da iddia ediliyor.

Özlü Engin’le görüştü ama

Başkan İsmail Gürses ve ekibinin liste başına koyduğu isimlerden olan Engin Güngör için devreye giren Menajer Hakan Özlü futbolcuyla yaptığı görüşmede kendisine “ Kulübünle işini bitir, biz seninle nasıl olsa anlaşırız” dediği öğrenilirken Kırklarelispor’un bu sezon sonunda yani 31 Mayıs 2017 tarihinde söyleşmesi bitecek olan tecrübeli oyuncu için 150 bin TL istediği konuşuluyor. Mert Hakan Yandaş’ın da mukavelesinde 300 bin TL’lik bir madde olduğu belirtiliyor.

Sakaryaspor, Keçiörengücü'nden Coşkun Yılmaz ile prensipte anlaştı ancak kulübünün haberi yok

Sağ gösterdi sol vurdu

Semih Şentürk, Mert Nobre, Mümin Aysever, Yaser Yıldız gibi golcülerin konuşulduğu Sakaryaspor da yönetim forvet transferinde gündemine uzun süredir el altından görüştüğü ve takibinde olan bir ismi aldı.

BEDELİ NE OLACAK?

Keçiörengücü’nün golcüsü Coşkun Yılmaz ile Cuma günü tesislerde görüşen yönetim golcü oyuncu ile prensipte anlaşmaya vardı. Coşkun'un bir kaç gün içinde Sakaryaspor'a imza atması beklenirken kulübünün bonservis bedeli olarak ne kadar isteyecek henüz belli değil.33 yaşındaki forvet oyuncusu bu sezon Keçiörengücü forması ile 13 maçta 6 gol kaydetti.

Kulbilge yattı gibi

Kaleci Ozan Öztürk’ün taraftarlarla sorun yaşaması üzerine gönderilmesi gündeme gelmiş Sakaryaspor yönetimi de Elazığspor’dan alacağı için TFF’ye başvuran tecrübeli file bekçisi Serdar Kulbilge ile görüşmelere başlamıştı. Ancak tecrübeli kalecinin alacağının ödeneceği ve serbest kalsa bile büyük paralar isteyeceği için bu transferin gerçekleşme olanağının kalmadığı da söyleniyor. Bu arada Yeşil-Siyahlı yönetim Ozan’ı göndermek taraftarı olmadığı da ısrarla belirtiliyor

Editör: TE Bilişim