Önce fark istiyor ve huzur bozuyor diye gönderilen Batuhan Karadeniz’i yeni transfer gibi geri getiren ve hem de Cumartesi günü şov yapan Sakaryaspor yönetiminin bu hareketi takıma ters etki yaptı, maç havasını bozdu, zirve yolunda çok önemli 2 puan uçup gitti. Tecrübeli golcüyü 200 Bin TL istiyor diye gönderen Başkan İsmail Gürses’in karşı çıkmasına rağmen Halit Evin ve ekibinin bu gövde gösterisi Yeşil-Siyahlılara şimdilik pahalıya mal oldu. Pazar günü gelen sonuç sonrası ise yarın neler olacak diye merak edenler bir hayli fazla.

HERKES KENDİNE OYNUYOR

Sezon başında paralı yönetim yapma adına Olağanüstü Genel Kurula giden ve yönetimine yeni isimler alan Başkan İsmail Gürses’in işi eskisi kadar kolay gözükmüyor. Erkan Pizrenli’nin istifa etmesinin ardından İstişare Kurulunun da görevlerine son vermesiyle zora giren Gürses’i arka plana atmak isteyen ve yönetimi ele almak için kolları sıvayan Halit Evin ve ekibinin arkasında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun da olduğu iddia ediliyor. Hatta Evin’in kulübe verdiği paranın da Belediye destekli olduğu ısrarla söyleniyor.

 BU NASIL BİR AKIL TUTULMASI? “Batuhan’ın geri dönüşüne çok sevindim” diyen Engin Korukır’ın Pazar günü ilk 18 kişilik Bugsaş maç kadrosuna almadığı Batuhan için bu şov ertelense ve maç sonrasına kalsa acaba kim ne kaybederdi?

EN İYİ ADAMI EVİN! Görüntüler ve söylenenlerin aksine Başkan Gürses’le arasının iyi olmadığı her fırsatta dile getirilirken Zeki Başkan’ın Yeşil-Siyahlı kulübün içinden Başkan vekili Halit Evin ve Rahmi Şengül’le sürekli bilgi aldığı da konuşuluyor.

Editör: TE Bilişim