İki haftalık aradan sonra galibiyetle buluşan Sakaryaspor’da izin yok bütün hazırlıklar lider için

Karşıyaka galibiyetinden sonra 3 puana hasret kalan ve Cumartesi günü Pendikspor’u yenerek moral bulan Yeşil-Siyahlılar Çarşamba günü oynayacağı Gümüşhanespor karşılaşması için yarın yola çıkacak. Burak Bekaroğlu, Talha Mayhoş ve Cenk Kaplan’ın cezaları bitti Teknik Direktör Engin Korukır sevindi.

HAFTA SONU DA ZONGULDAK

8 gün içinde 3 önemli maç trafiğinden 9 puanla çıkmak isteyen Sakaryaspor bu zorlu dönemecin ilk maçını evinde Pendikspor’la oynadı ve zor da olsa uzatmalarda Mahir’in golüyle3-2 kazanarak moral buldu. Teknik Direktör Engin Korukır oyuncularına izin vermedi ve dün takıma Rüstemlerde idman yaptırdı. Çarşamba günü lider Gümüşhanespor’u deplasmanda devirmenin hesaplarını yapan Korukır ve öğrencileri bugünü de tek antrenmala geçirecek ve Pazar günü de evinde Zonguldakspor’la kapışacak. 

 YÜZLER GÜLÜYOR: 2-0’dan 2-2’ye gelen maçtan santrası yapılmayan Mahir Sağlık’ın golüyle 3 puan kapan Yeşil-Siyahlılarda cezalarını tamamlayan Burak, Talha ve Cenk’in de Gümüşhane’de oynayacak olması moralleri tavan yaptırdı.

Cumartesi ilklerin günüydü

Dünkü karşılaşmada ilkler yaşandı. Kaleci Ercüment Kafkasyalı ikinci yarıdaki ilk golünü tam 335 dakika sonra yerken konuk ekip Pendikspor’da ligin ikinci devresinde ilk mağlubiyetini Sakarya’da yaşadı. Niğde Belediyeyi 5-1 yenen Yeşil-Siyahlılar evinde 61 gün sonra ilk kez galibiyetle buluştu. Yeni transfer Yunus Emre’de sahaya ilk on birde ilk defa çıktı. Fakat geldiğinde yere göğe sığdırılamayan genç oyuncunun oynadığı kötü futbolla Sakaryaspor’un futbolcusu olmadığı ortaya çıktı. SEZGİN ERGİN

Editör: TE Bilişim