Ayrıca, Özgür ve Cihan'ın transferinden gelecek olan parayı da kaynak olarak kullanacağı savunuluyor.

 

GİZLİDEN GİZLİYE HAZIRLIK

Tarihinin en başarısız sezonunu geçirerek 3'ncü Lig'e düşen Sakaryaspor'da, yönetim konusundaki soru işaretleri hala çözülemiyor. Bir taraftan İstanbul'da yeni oluşum adıyla başlatılan girişim, diğer tarafta son kongrede aday çıkmaması üzerine oluşturulan taraftar, futbolcu karması yönetim. Mayıs ayının yaklaşmasıyla birlikte her iki taraf gizliden gizliye yeni sezon için hazırlıklarını yapıyor.

OLUŞUMCULARIN TAVRI

Yeni oluşumcuların acele etmeyip çalışmalarını ağırdan alması ve özellikle Yunus Akman davasında 67 bin TL'yi ödeyerek iflası durdurmalarıyla ciddiyetlerini ortaya koymalarının özellikle yönetim içerisinde bulunan taraftar grubunu rahatsız ettiği iddia ediliyor. İddialara göre, Metin Doğrucan yönetim içindeki bazı futbolcuların yerine dışarıdan 5-6 ismi takviye edip yoluna devam edecek.

2014'E KADAR BAŞKANLIK

Taraftarın transferi açacak yönetimin göreve gelmesi beklentilerine rağmen mevcut kadro yapısıyla yoluna devam etmek isteyen Doğrucan ve yönetimi, 2014 yılına kadar görevini sürdürmenin peşinde olduğu gelen bilgiler arasında. Maddi kaynak sıkıntısını da 2-3 futbolcunun satışıyla çözmeye çalıştığı belirtilen Metin Doğrucan'ın, oluşumculara karşı tavrının nedeninin de bu olduğu öne sürülüyor.

SATIŞTAN GELECEK PARA

Transferin gözdeleri konumuna gelen Özgür Kedikli, Cihan Çimen ve Hakan Çalışkan'ın satışından elde edilebilecek 1 milyon 200 bin TL.'lik rakamla da kulübü yönetmeyi planladığı iddialar arasında yer aldı. Her iki grup arasında yaşanan bu soğuk savaş giderek kızışırken, yaşanılanları endişeyle takip edene spor kamuoyu, bu sürtüşmenin Sakaryaspor'a büyük zarar vereceği fikrinde birleşiyor.

******************************************************************************************************

 

Meydan boş değil!

Son günlerde kendisi hakkında yapılan eleştirileri cevaben bir açıklama yapan Metin Doğrucan, bazı güçler tarafından yönetiminin yıpratılmaya çalışıldığını savundu.

YIPRATMA GAYRETLERİ
Sakaryaspor Başkanı Metin Doğrucan, hakkında yapılan eleştirilere yazılı basın açıklamasıyla cevap verdi. Doğrucan yaptığı açıklamada, "Mevcut yönetimi bir iktidar mücadelesi içine çekerek yıpratma gayreti ve belki de belirli odakların Haziran 2013 tarihinden sonra, bazı futbolcularımızın satışı ile oluşacak gelire güvenerek Sakaryaspor'u yönetmeye niyet edecek olanların önünü açma gayreti olduğu söylenebilir" dedi.

AYAKLARI YERE BASMAYAN
Doğrucan, "Kulübümüz yetkili organları, şehrimiz yerel yöneticileri, spor kamuoyu ve taraftarların ikna olacağı ve üzerinde mutabakat sağlayacağı bir yönetim modeli oluşumu ortaya çıktığı anda, bir dakika dahi beklemeden kulüp yönetimini kendilerine devretmekten son derece mutluluk duyacağız. Ayağı yere basmayan proje ve vaatlerle ve sahip olduğumuz oyuncuların satışına güvenerek kulüp yönetimini devralacağını düşünenler ve onların amaçları için çırpınan tüm unsurlar bilmelidir ki; meydan boş değildir" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim