Yerel basından bu duruma büyük bir tepki ve eleştiri gelse de Kurumsallaşma adına bu uygulama doğru ve yerinde bir karar olarak göze çarpıyor. Ancak bu işi sulandırarak sadece İsmail Gürses’i eleştirdiği için tepki gören Ömer Gümüşel veya belirli kişiler hedef alınırsa işte o zaman yanlış olur.

Sakaryaspor kamunun malıdır

Tüm Türkiye de ciddi müesseseler ve işletmeler de giriş ve çıkışlar kontrol edilir. Rüstemlerin bir çeki düzene gelmesi Kurumsallaşma adına güzel bir karar ancak uygulama nasıl olacak göreceğiz. Bu uygulama İsmail Gürsesin intikam alma duyguları ile bazılarına kamunun malı olan Sakaryaspor’un kapılarını kapatma düşüncesi ise küllün yanlış olur ve yarın da birilerinin iş başına geldiğinde aynısını keyfi olarak birilerine uygulama yolunu açar.

Tesisler basılmış dayak atılmıştı

Aşırıya ve abartıya kaçmamak şartıyla Rüstemlere girişlerde kontrol yapılması aslında olması gereken bir uygulama. Çünkü yıllar önce Sakaryaspor forması giyen Alişen Kandil’in bu tesislerde dövüldüğü ve dövenlerin de hiçbir şey yokmuş gibi çekip gittiği unutulmamalı. Ancak bu uygulama yerel basın ve sadece taraftar için olmamalı ve tanıdık kişilere de iş olsun torba dolsun diye kimlik sorulmamalı. Yoksa iş çığırından çıkar başka alanlara doğru taşınır.

Editör: TE Bilişim