Önceki akşam Ticaret Lisesi Sahası’nda gerçekleşen geleneksel turnuvanın açılışı görkemli oldu. SAFAMDER Sanatçılarının seslendirdiği eserlerle başlayan açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sürdü.

Turnuva Genel Koordinatörü Ömer Bektaş’ın girişimleri sonucu Ticaret Lisesi’nin çimlerine basan ünlü kramponlar seyircilere muhteşem bir futbol resital sunarken, bu tür organizasyonların usta ismi Şamil Bilgin’de açılışa katkı katkı veren isim oldu. Turnuva Genel Koordinatörü Ömer Bektaş ile Turnuva Tertip Komitesi Başkanı ve Ticaret Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Müdürü Mithat Şahin’in yaptığı konuşma yaptı.

BEKTAŞ FARKI

Teknik Direktör Erol Kolcu nezaretinde sahaya çıkan ünlü futbolcular, spiker Oktay Sarı’nın muhteşem sunumla sahaya davet edildi. Veysel Beşik, Serdar Kulbilge, Anıl Abanoz,Atakan Çavuş, Mehmet Akyüz, Semavi Uzun, Abdurrahman Dereli , Mahmut Hanefi Erdoğdu , Murat Hacıoğlu,Hasan Kabze, Mert Korkmaz, Emre Aşık,Hamit Altıntop,Ümit Karan,Hakan Ünsal, İbrahima Yattara ve Tuncay Şanlı’dan oluşan dev kadro çift kale maç yaptı. 7-7 beraber sona eren maçta usta oyuncular sergiledikleri hareketlerle bol bol alkış aldı. Uzun aradan sonra geleneksel turnuvanın üzerini çöken açılışı kabusu Gazi Metal 30.Olgunlar Futbol Turnuvasıyla sona ererken, önceki akşam yaşanan muhteşem görüntüler Sakaryalı futbolseverlerin gözünün pasını sildi.

GÜZEL HAREKETLER

Turnuva Tertip komitesi bu seneki turnuvayı geçen sene kalp kirizi geçirerek vefgat eden Ali Abanoz’un adına düzenlenmesine karar verirken açılış gecesinde duayen isimlerden gazeteci büyüğümüz merhum Necdet Güngörsün, Hüseyin Kama ile birlikte Olgunlar Futbol Turnuvası’na oyuncu, hakem, personel ve gazeteci olarak hizmet vermiş Sırrı Şanlı’nın unutulmayıp afişe yazılması bir o kadar vefa dolu bir davranıştı.

Haber ve fotoğraflar: Sezgin ERGİN

Editör: TE Bilişim