Transferde çok önemli gelişmelerin yaşandığı şu günlerde kağıt üzerinde futbolun başındaki isminin ABD'de olması kafaları karıştırırken Başkan İsmail Gürses'in transferi scout ekibi ile birlikte yürüttüğü gelen haberler arasında yer aldı. Metin Çerlik’in verdiği listeyi onaylayan Gürses’in oyuncularla da birebir kendi görüşüyor.

Ne Tuncay ne de Özcan

Ar transferde alınacak isimler konusunda Tuncay Şanlı ile yaşanan anlaşmazlık ve Sportif Direktör Özcan Kızıltan’ın tatilde olması nedeniyle Başkan İsmail Gürses transfer sürecinde tek başına hareket ediyor.  Transfer sürecini tek başına yürüten Başkan Gürses’in scout ekibinin başında yer alan Metin Çerlik’le birlikte hareket ettiği ve bu kez lige uygun isimlerle takıma takviye yapmayı planladığı da öğrenildi

Şanlı çekildi Kızıltan yok

İlk yarıda ligde umduğunu bulamayan ve ikinci yarı çalışmalarına Rüstemlerde başlayan Sakaryaspor'da Teknik Direktör Tuncay Şanlı'nın  transfer listesi Kulüp Başkanı İsmail Gürses tarafından veto edilmesinin ardından genç teknik adam geri plana çekildi. Teknik heyet çephesinde bu gelişmeler yaşanırken Sportif Direktör Özcan Kızıltan'nın uzun süreden beri ABD'de olduğu ve zaten hiçbir konuya karışmadığı da öğrenildi.

Editör: TE Bilişim