Play-Off’u garantiye alan Sakaryaspor ligin bitimine 2 hafta kala Muğla Atatürk Stadında ligde hiçbir iddiası kalmayan Muğlaspor’un konuğu oldu. Büyük bir misafirperverlik gösteren Muğlalılar Sakaryaspor’a karşı sevgi gösterisinde bulundular. Sakaryaspor maça çıkarken Play-Off’ların hesabını yapan bir kadro ile mücadele etmeyi düşünmüşlerdi ki kadroda oynaması gerekenlerin yerine oynamayanların yer aldığı görünüyordu.  Osman Özdemir takımda revizyon yaptı ancak sonuç istediği gibi olmayınca hem üzüldü hem kahroldu.

GÜNÜN ANISINA UYGUNDU

Muğla Atatürk Stadında maça başlarken takım kaptanlarının kura çekimi hakem tarafından 23 Nisan bayramı nedeniyle bir kız ve bir erkek minik öğrenci tarafından yaptırıldı. Bu güzel görüntülerden sonra maç başladı ama Sakaryaspor’da oynadıkları futbolla ne bir istek ne de bir arzu görünmüyordu. Maçın ilk yarısında rakip kaleye bir zahmet giden yeşil siyahlılar kendilerini Karabük’ten, Isparta’dan ve Sakarya’dan gelen ve tribünlerde yer alarak takımlarını destekleyen 150 Civarında taraftarda hayal kırıklığı yarattı.

ÖZDEMİR ÇOK SİNİRLENDİ

Maçın ikinci yarısında da manzara aynı idi. Muğlaspor meydanı boş bulunca ataklar düzenlemeye başladı akabinde de maçın 85. Dakikasında golü bulunca Sakaryaspor’lu futbolcuları ve tribünlerde yer alan yöneticiler soğuk bir duş almış gibi oldu. Sakaryaspor golü telafi etmek istedi ama başarılı olamayınca Osman Özdemir döneminin ilk yenilgisini de tatmış oldu. Osman Özdemir ne kadar sinirlense de olan olmuş ve Sakaryaspor bu yenilgiye rağmen yine de takipçisi Darıca’nın yenilmesiyle yine de ikinci sırada kalmıştı. 

Ne umdular ne buldular !

Bu sezon bu lige veda etmeyi kafasına koyan Sakaryaspor, ligde hiçbir iddiası bulunmayan Muğlaspor karşısında şok bir yenilgi aldı. Lig’de 11 hafta sonra yenilen Sakaryaspor, 65 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.  Spor Toto 3.Lig'in 33. haftasında Sakaryaspor deplasmanda Muğlaspor ile karşı karşıya geldi. Afjet Afyonspor’un şampiyonluğun ardından ligi hafife alan Sakaryaspor, Muğla’da beklenmedik bir yenilgi aldı. Maçta ilk yarı 0-0  berabere bitti. İkinci yarıda da beklenilen oyunu sahaya yansıtamayan Sakaryaspor, 85’nci dakikada Emre’nin golüne engel olmadı ve maçtan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Cambaz sevgisi ağır bastı

Sezan başında Sakaryaspor’un başına getirilen teknik direktör Cem Cambaz  daha sonra bu görevinden ayrılması sonrası Muğlaspor Teknik Direktörlüğüne getirildi ama İsmail Cem Cambaz Sakarya’lılar tarafından o kadar çok sevilmişti ki gerek Sakarya’da oynanan karşılaşmada ve gerekse Pazar Günü Muğla’da taraftarların ve Sakaryaspor’lu yöneticilerin de sevgisi ile karşı karşıya geldi. Maç başında Sakaryaspor’lu taraftarlar Cem Cambaz’ı tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulunurken, Cam baz daha sonra protokol tribününe de çıkarak Başkan Gürses, yöneticiler ve Sakarya’lı basın mensupları ile kucaklaştı. Bu dostane manzara tribünlerde yer alan seyirciler tarafından da uzun bir süre alkışlandı.

Editör: TE Bilişim