Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Genel Merkezinden görevlendirilen Denetleme Kurulu Sakarya şubesinin hesaplarını en ince ayrıntısına kadar inceledi ve ilimizden ayrıldı.

USUL HATALARI VAR O KADAR

Sakarya’da Hakem camiasında yaşanan imza kaosunun ardından, hesaplarında usulsüz var iddialarının karşılığı olarak TFFHGD Genel Merkez Denetleme kurulu hafta başında Sakarya’ya gelerek Dernek yönetiminin hesaplarını inceledi. Alınan duyumlara göre Dernek hesaplarında yanlış yok.Ufak tefek usul hataları dışında mali yönden herhanki bir suçlamanın olmadığı, duyum paketimiz içinde yer aldı.

ÇAKAR YÖNETİMDEN DÜŞTÜ

Sakarya’da ki Derneğin imza kirizinde yönetimde olmasına karşın önemli yeri olduğu iddia edilen mevcut yönetimde Genel Sekreter ünvanı olan Burhan Çakar’ın Dernek yönetimi tarafından görevden alındığı açıklandı. Bu arada Çakar’ın görevden alınışı ile ilgili olarakta Başkan Özgür Aygün’ün açıklama yapması bekleniyor.Bu arada urhan Çakar’dan boşalan yere Mustafa Aldemir getirildi. NAZIM AKTÜRK

ŞİMDİ DAHA RAHATLAR: Yapılan inceleme sonucu oldukça rahat bir nefes alan Dernek yönetiminin önümüzdeki günlerde Denetlemenin içeriği konusunda kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor. 

Editör: TE Bilişim