Sportif başarısızlığın ve ekonomik çöküşün altında yatan gerçeğin yönetimsel olduğunu geç fark eden kulüplerden Trabzonspor’da şimdi herkes çareyi Tüzük değişikliğinde arıyor. Bordo-Mavili kulüpte sırf tüzük hazırlığı için bir komisyon kurulacak ve daha sağlıklı bir yol aranacak.

KULÜPTE ÖNCE TÜZÜK DEĞİŞMELİ

Süper Ligin köklü kulüplerinden Trabzonspor tüzük tadilatına gidiyor. Bordo-Mavili kulüpte değiştirilmesi düşünülen tüzük maddeleri için 30 Haziran'da olağanüstü genel kurul yapmayı planlıyor. Sakaryaspor’da aynı yolu seçmeli ve önce Tüzük tadilatını gerçekleştirerek Yeşil-Siyahlı kulübe daha kolay üye olmanın ve maddi olarak da gelir getirmenin yolu açılmalı.

SONRA ZİHNİYET SORGULANMALI

Yoksa bu kulüpte bu delege yapısıyla aynı kişiler sürekli başkan olur ve kulübün batmasının önünü kimse alamaz. 200 üye ile bu efsane dediğimiz Sakaryaspor gibi şehir kulüpleri yönetilmez yönetilemez. Yönetilirse işte böyle her 5 yılda bir kaos çıkar, bugün olduğu gibi Kulüp borç içinde yüzer ve kulübün kapıları yeni başkan ve yöneticilere kapanır. Kulüp batar. NAZIM AKTÜRK

DEMİR ATTILAR GİTMİYORLAR: Bu kulübün borç batağına gömüldüğü dönemlerde hep önde olan isimlerden Halit Evin ve grubu ile İsmail Gürses ve ekibi bu yapıyla kesinlikle bu kulübü kimseye bırakmak istemez.

Editör: TE Bilişim