Yok aslında birbirinden farkı ama As Başkan Evin sanki Gürses’e darbe indiriyor havasıyla içten içe yanıp tutuştuğu başkanlığa tekrar gelmenin hesaplarını yapıyor. Kulübe yakın çevreler ise Gürses ve Evin’in Büyükşehir Belediyesinden kaybolan maddi desteği geri alma ve kamuoyunda yaşanan itibar erozyonunu durdurma adına böyle bir planın içinde olduğunu özellikle dillendiriyor. Ancak sorunlar çok büyük ve tek çare devre arasında yapılacak bir kongre gibi duruyor. Sporseverlerde öyle diyor.

BÜYÜK DESTEK GİDİNCE…

Geçen sezonun Play-Off şampiyonu Sakaryaspor’da işler iyi gitmiyor. Hesapları tutmayan yanlış üzerine yanlış yapan Başkan İsmail Gürses’li Yeşil-Siyahlı yönetimde artık her gün bir sorun her gün bir kriz yaşanır hale geldi. İstifalar maddi sorunlar ve kulüp içindeki artan huzursuzluklar artık her yerde konuşuluyor. Kulüp içinde yaşanan bazı olaylara çok kızdığı söylenen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun Gürses ve ekibine maddi desteği kesince Yeşil-Siyahlı yönetimde ne birlik kaldı ne de huzur. Büyükşehire yakın duran Halit Evin ise bu durumdan kendine başkanlık çıkarmanın peşinde.

İHRAÇ ETMEK KOLAY MI?

Sakaryaspor’da görünmeyen ancak yaşandığı iddia edilen istenmeyen olayların neticesinde önce Erkan Pizrenli istifa etti ardından ise İstişare Kurulunun İstanbul ayağı. Şimdi ise krizin daha da büyüdüğü ve yönetimin bu şartlarda artık ayakta durmasının çok zor olduğu özellikle belirtiliyor. As Başkan Halit Evin ise daha önce başkanlığı bırakabileceği konuşulan İsmail Gürses’in koltuğuna oturmaya hazırlandığı belirtiliyor. Ayrıca Evin’in kendi kafasına göre istifa edenlerle birlikte kendinden olmayan isimleri yönetimden ve kulüpten ihraç etmek istediği de söyleniyor. 

HAYDİ GENEL KURULA: Gürses üçüncü kez geldiği Sakaryaspor başkanlığında yine eski alışkanlıklarına devam edince kaçınılmaz son yaşandı ve bugün Yeşil-Siyahlı kulüpte yönetim krizi maddi sorunların önüne geçti. Evin öyle düşünmüyor ancak sorunların tek çözüm yeri ise en kısa zamanda yapılacak bir kongre olduğu hatırlatılıyor.

Gürses Göçek’te

Her iç saha maçından sonra telefonlarını kapatan ve Muğla Göçek’te tatil yapan Başkan İsmail Gürses yine sürpriz yapmadı ve kendi dünyasına kapandı. Sakaryaspor kulübünde yaşanan istifa depremi sonrasında sessizliğini sürdüren Gürses’in her hangi bir açıklama yapmaması da dikkat çekiyor.

Editör: TE Bilişim