Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tek Spor’un kuruluşunun 45. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Tek Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven, Tes-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Sedat Çokol, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Tek Spor Başkanı Burhan Ak, Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, kulüp yöneticileri, sporcular ve çok sayıda davetli yer aldı.

Tek Spor’un 45. yıldönümü

Tek Spor Başkanı Burhan Ak, “Şehrimizin en köklü spor kulüplerinden biri olan ve Amatör Spor Kulüpleri camiası içinde geçmişten günümüze Türk sporuna birçok futbolcu kazandıran bu anlamda başarılı bir geçmişi bulunan Tek Sporumuzun 45. kuruluş yıldönümünü sizler sayesinde onurla ve mutlulukla kutluyoruz. Tek Spor kurulduğundan bu yana spora ve sporcuya çok önem veren bir kulüp olarak çalışmalarını bugünde başarıyla sürdürmektedir. Geçmişi unutmadan geleceğe bakmak ve Türk sporuna hizmet sunan tüm amatör spor kulüpleri gibi gençliğimize sahip çıkmak için sürdürdüğümüz çalışmalarda destek veren tüm kurumlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Sizlerle beraberiz

SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven, “Tek Sporun bu güzel camiasında hep beraber olmak bizleri mutlu ediyor. Türk sporuna özellikle amatör spora destek adına her zaman bizlerde sizlerle beraber olacağız. Böyle güzel bir geceyi tertip ettiğiniz için başta Kulüp Başkanımız Burhan Ak olmak üzere hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Spora desteğimiz sürecek

Tek Spor ailesi ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmalarına başlayan Başkan Zeki Toçoğlu, “45 yıldır amatör sporumuza başarıyla katkı sağlayan Tek Spor’u tebrik ediyorum. Gençlerimizi kötü alışkanlıklarından kurtarmak, onları hayata hazırlamak gibi bir görevimiz var. Bunun gerçekleşmesi için çalışıyoruz. Göreve geldiğimizden beri yeni spor tesisleri inşa ettik, etmeye de devam ediyoruz. Amatör kulüplerimize destekler sunuyoruz. Tek Spor geçmişinde spor camiasına önemli yetenekler yetiştirmiş bir kulüptür. Spora yönelik çalışmalarıyla Sakarya’ya örnek olmuş bir kurumdur” dedi.

Daha çok gence ulaşmalıyız

Toçoğlu, “Bu gece geçmişte spora hizmet etmiş, amatör spora hizmet etmiş kardeşlerimizi, büyüklerimizi unutmayan Tek Spor’u tebrik ediyorum. Sporcularımıza başarılar diliyorum. Ne kadar çok gencimize bu manada spor yaptırıyor ve onları aramıza katıyorsak o kadar çok gencimizi sağlıklı ortamlara kazandırmış oluruz. Dolayısıyla burada hepimizin gayretli bir çalışma sürdürmesi lazım” diye konuştu. Gece, plaket töreninin ardından son buldu.

Editör: TE Bilişim