Peş peşe gelen istifalar sonrasında sarsılan Sakaryaspor yönetiminde başkan vekili Evin’in kendini yakın isimlerle yönetime el koyarak başkan olabilceceği konuşulurken yönetim içinden gelen “Zaten Gürses Başkanla Evin Başkan daha önceleri dönüşümlü başkanlık için anlaşmıştı, şimdi bu doğrultuda işler yürüyebilir” görüşü gündem oluşturdu. İstişare kurulunun lav edildiğini belirten Evin’in geçen akşam toplantı sonrası yaptığı “Kulübün başkanı İsmail Gürses’tir bizde yanındayız” açıklama yapması da Yeşil-Siyahlı yönetimin içindeki huzursuzluğu şimdilik durdurmaya yönelik olduğu konuşuluyor.

ANCAK GENEL KURUL PAKLAR

Halit Evin’e yakın isimlerden Rahmi Şengül ve iş ortağı Orhan Şeşen’in de Başkan Gürses’le bazı konularda fikir ayrılığı yaşadığı için kulüpten uzak kalmaya çalıştığı ancak son gelişmelerden sonra ise bu dönüşümlü başkanlık söz konusu olduğu için Evin’le sürekli Rüstemlerde göründüğü de iddia ediliyor. Fakat bu şekilde bu işlerin fazla gidemeyeğine dikkat çeken Erkan Pizrenli ve Cihan Yıldıran’ın başını çektiği İstanbul grubu bir an önce Genel Kurul yapılmasını dile getiriyor. İstanbul grubunun bu kongere isteğini Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na ileteceği de ısrarla belirtiliyor. AHMET KAYA

GÜRSES GERİ PLANDA MI KALACAK? Son haftalarda telefonlarını kapatan ve ortalıkta fazla görünmeyen Başkan İsmail Gürses’in söylendiği gibi dönüşümlü başkanlıktan dolayı arka plana çekileceği Evin’in daha aktif olarak kulüpte görev yapacağı da dile getiriliyor.

Editör: TE Bilişim