Rüstemler Tesisleri'ndeki haftanın ilk çalışmasına geçtiğimiz hafta ameliyat olan Doğan Seçkin Şavkın'ın dışında tüm oyuncular katıldı.
GOL BÖLGELERİNDE
LİGDE var olma mücadelesi veren ve sezonun ikinci yarısında oynadığı 2 karşılaşmadan da beraberlikle ayrılan Sakaryaspor, deplasmanda oynayacağı Çankırıspor maçının hazırlıklarına dün start verdi. Saat 14.00'te tesislerde öğrencileriyle bir araya gelen Teknik Direktör Necmettin Sert, Ünyespor maçının kısa bir değerlendirmesini yaptı. Özellikle gol bölgelerinde yaşanan sıkıntı ele alındı. Oyuncularda Ünyespor karşısında oynanan iyi futbola karşın galip gelinememesinin burukluğu hakimdi.
SAKATLAR İDMANDA
TOPLANTININ ardından Rüstemler Tesisleri'nde Çankırı maçının ilk hazırlıklarına başlayan Yeşil-Siyahlılar'da, sakatlıkları geçen Selim Çatalbaş, Kerem Eryılmaz ve Abdülkadir Akyıldız takımla idmana çıktı. Önceki hafta ameliyat olan Doğan Seçkin Şavkın'ın dışında takımda cezalı ya da sakat oyuncu bulunmadığı bildirildi. Oyuncularını sık sık uyaran Teknik Direktör Necmettin Sert, Ünyespor maçının geride kaldığına dikkat çekip, Çankırıspor'a odaklanmalarını istedi.

Editör: TE Bilişim