VARAN 1

İŞ HASILATA KALDI

Elini cebine atmayan Yeşil-Siyahlı yönetimin bütün umutları tek tek sönerken Başkan İsmail Gürses ve ekibi lig maçlarında hasılattan gelecek parayı takıma grup grup paylaşarak ödeme yapmayı düşünüyor. Hasılat yeterli olmazsa yönetim kendi arasında para toplayacak. Öncelik acil ihtiyacı olanlara verilecek. Kısacası İkinci yarı başladı başlayacak ve Sakaryaspor’da para yok sıkıntı büyük.

EN KÖTÜ İHTİMAL MASADA

İlk yarıda takım içi huzursuzluğun tavan yaptığı ve borç içinde kıvranmaktan devre arası transfer yapamayan hatta birçok oyuncusunu kaybeden Sakaryaspor’da Başkan İsmail Gürses ve yönetimi böyle giderse oyunculara ödeme yapmakta oldukça zorlunacak. Gürses ve yönetimi geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek en kötü planını masaya yatırdı ve takıma maç hasılatlarından gelecek parayı alacakların miktarına göre paylaştırmayı prensip olarak kabul etti. 

Eğer Büyükşehir Belediyesinden ve Burak Bekaroğlu’ndan para gelirse sorun kökünden halledilmiş olacak. Yoksa bu takımın huzuru ve başarıyı bulması oldukça zor gözüküyor.

VARAN 2

Burak’ı Başakşehir alacak ve Erokspor’a verecek

Yok Süper Lig, yok Katar derken Milli oyuncuya 3.Lig yolu gözüküyor diyenler oldukça fazla

NEREDEN NEREYE?

Her transfer döneminde yıldızı parlatılan ve adı gündeme gelen ancak bir türlü satılamayan Burak Bekaroğlu’nun yeni adresi Süper Lig takımlarından Başakşehir olacak diyen var ve genç oyuncunun buradan hemen pilot takım olarak satın alınan 3.Lig takımı Erokspor’a kiralık verileceğini de iddia ediyorlar. Sivas ve Bülent Uygun’un almaktan vazgeçtiği Burak Bekaroğlu bu duruma ne der bilinmiyor. Milli oyuncunun sözleşmesi bu Mayıs ayında sona eriyor ve bu yüzden Yeşil-Siyahlı yönetim bu yüzden Burak’ı satmak ve ondan gelen parayla borçlarını ödemek istiyor.

Editör: TE Bilişim