Çevik, “Hem altyapımızdaki oyuncuları görme, hem de farklı şehirlerden gelen yeni yetenekleri keşfetme imkanı buluyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Profesyonel Basketbol Takımı’nın yeni sezon öncesi takımın başına getirdiği Okan Çevik devam eden altyapı seçmeleri ve transferler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Altyapıyı kontrol altında tutarak A Takıma oyuncular kazandırmayı hedeflediklerini belirten Çevik, “Farklı şehirlerden gelen ve kendi altyapımızda bulunan oyuncular ile 2 hafta boyunca 6 günlük deneme antrenmanları yapacağız.  Böylelikle hem kendi altyapımızdaki oyuncuları görme fırsatı, hem de yeni yetenekleri keşfetme imkânı bulacağız” diye konuştu.

Gökper Gen Büyükşehir’de
Yapılan transferler ile ilgili de konuşan Koç Çevik, “Geçen sezonki kadrodan kontratları devam eden Caner Ercan ve Kevin Kaspar bu sezonda takımda kaldı. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da oldu. Kerem Özkan, Tunahan Dikmen ve Deniz Can Çevik’i kadromuza renklerimize bağladığımızı duyurmuştuk. Geçtiğimiz sezon Sakarya’da olan Melih Yıldız ile de tekrardan anlaştık. Son olarak da Adanaspor’dan Gökper Gen’i kadromuza dâhil ettik. Yabancı transferler konusunda da aceleci davranmayarak kaliteli isimlerle çalışmak istiyoruz. Takımımıza en fazla katkı sağlayacak oyuncular ile kadromuzu güçlendiriyoruz. Sakarya’yı hedeflediği yerlere taşıyacak kadroyu oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Taraftara Destek Çağrısı
Koç Okan Çevik konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Sakarya’da önemli bir seyirci potansiyeli bulunduğunu biliyoruz. İç sahada oynanan her maçta rakip takım oyuncularına zor anlar yaşatan taraftarımız var. Taraftarlarımızın önümüzdeki sezon takımımıza olan desteklerini arttırarak devam ettirmelerini istiyoruz. Taraftarımızın desteği oyuncularımızın gayreti ile Sakarya basketbolunu hak ettiği yerlere getirmeyi hedefliyoruz.”
 

Editör: TE Bilişim