Sakaryaspor Teknik Direktörü Necmettin sert, gelecek sezonun planlamasının çok acilen yapılması gerektiğini savunarak, Mayıs ayında mevcut kadronun dağılabileceğine dikkat çekti. Sert, " Bu yönetim belirsizliği Sakaryaspor’u daha da zor günlere götürebilir" dedi.

MAYIS TEHLİKESİ

Mayıs ayında Sakaryaspor'u çok zorlu bir süreç beklediğine işaret eden Necmettin Sert, "Mevcut kadroda yer alan 3 oyuncumuz yaş sınırından dolayı 3.Lig'de forma giyemeyecek. Onlara bir de sözleşmesi sona erecek olan 6 futbolcu da yetiştirme bedelsiz takımdan ayrılabilecek. Buna bir de şuan transferde gözde konumda olan 3 oyuncumuzu da ilave ettik mi toplam 11 futbolcu elimizden gidebilir" dedi.

A2'DE OYUNCU YOK

3. Lig yolunda Sakaryaspor’un altyapıdan üste kazandıracağı oyuncu neredeyse kalmadığını öne süren Teknik patron Necmettin Sert “Alttan gelen de hiç oyuncu yok. Kalmadı artık. A2 takımının bize oyuncu vermesi gerekirken biz A2'ye oyuncu veriyoruz. A2 müsabakalarını izliyorum, ancak A Takımda banko oynayabilecek bir isim göremedim. Orta saha oyuncusu konusunda ciddi sıkıntımız var. Belli bölgeler boşalacak” dedi.

OYUNCU BULAMAYIZ

Altyapıdan yeterince oyuncu katamamanın endişesini paylaşan tecrübeli teknik adam, "Eğer transferi de açamazsak gelecek sezon Sakaryaspor'u 3'ncü Lig'de çok daha büyük bir tehlike bekliyor. Kadro kurmakta büyük güçlük yaşanacak. Bu sebeple oluşumcular eğer ciddiyseler hiç vakit kaybetmeden ortaya çıkıp takıma sahip çıksınlar. Yoksa gelecek sezon Sakarya'yı çok daha büyük bir son bekliyor" diyerek korkusunu dile getirdi.

Editör: TE Bilişim