Sakaryaspor’da işler yönetim bazında iyi gitmiyor sular durulmuyor. Belediyeye yakın duran Halit Evin ve Ramazan Sezer’in Başkan Zeki Toçoğlu’ndan gelen bu uyarı sonrası panik yaptığı, harekete geçtiği söylendi. Başkanlık koltuğuna talip olan Evin’in İsmail Gürses’e de sırf bu yüzden geçen haftalarda kibarca “bırak kenarda dur” dediği öğrenildi. Ancak Gürses’in hala direndiği ve gittiği yere kadar götürmeye kararlı olduğu belirtildi.

SÖYLENENLERİ SAPTIRIYORLAR

Sezon başında kongre öncesi İsmail Gürses’le birlikte Sakaryaspor’a yeniden yönetim yaparken görüşmeye gelen Halit Evin ve Ramazan Sezer’e Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun “Size borçsuz kulüp bırakıyorum. Bu kulübü borçsuz devir edecekseniz talip olun” dediği ve bu sezon bu yönetime kesinlikle 10 Milyonluk bir söz vermediği söyleniyor. Gürses ve ekibinin kendisini kurtarma adına böyle bir söylentiyi bilerek yaydığı da iddia ediliyor. 

KARA KARA DÜŞÜNÜYORLAR

Toçoğlu’na ve kamuoyuna kulübü aldıkları gibi bırakma vaadinde bulunan Gürses yönetiminde en zorda kalan isimler aracı olan ve Toçoğlu’na yola çıkarken bu konuda söz veren Evin ve Sezer olarak dikkat çekiyor.

Editör: TE Bilişim