Başkan İsmail Gürses ve yönetimi SGK ve Vergi taksitlerinde zorlanınca devreye yine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu girdi ve hızır gibi yetişti. İddialar doğrusya Süper Ligde iyi sonuçlara imza atan ve ilimizi sevindiren Basket takımına 500 Bin TL vermesi beklenen Toçoğlu bu paradan 200 Bin TL kesinti yaptı ve Sakaryaspor’un transfer yasağına neden olan engelin bir kısmını Belediye eliyle kaldırmış oldu.

GÜRSES VE EKİBİ SOS VERİYOR

Geçen sezon ve bu sezon başında plansız ve programsız bir kadro oluşturarak Sakaryaspor’u borç batağına sürükleyen Başkan İsmail Gürses ve yönetimi bir türlü kendi cebinden para koymayınca Yeşil-Siyahlı bütçe tam takır kaldı. Personel maaşları ve acil giderleri ödemede bile zorlanan Gürses ve yönetiminin imdadına SGK ve Vergi borçlarını ödemesinde yine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yetişti.

BÜYÜKŞEHİR BASKETE İLK KEZ

Sıcak para bulmakta ve kaynak yaratmakta sorun yaşayan Gürses’e Toçoğlu’dan 200 Bin TL’lik maddi yardım geldi ve SGK ve Vergi ödemeleri bu parayla yapıldı. Ayrıca Büyükşehir Basket takımına bugüne kadar sponsor bulmanın dışında fazla maddi destek vermeyen Toçoğlu’nun 300 Bin TL vermesi de dikkat çekti. Sakaryaspor’da şimdi gözler futbolculara ödenmesi gereken maç başları ve peşinatlara çevrilmiş durumda.

Editör: TE Bilişim