Sakaryaspor, ligin 31’nci haftasında pazar günü konuk olacağı Bayrampaşa maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Morallerin yüksek olduğu yeşil-siyahlı ekibin hedefinde 3’lük puan serisine devam etmek ve 10’da 10 yapmak var. 
TAKIMDA EKSİK YOK
Sakaryaspor, deplasmanda konuk olacağı Bayrampaşa maçı hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri’nde yaptığı tek idmanla sürdürdü. Teknik Direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tüm futbolcular katıldı. Isınma sonrası çabukluk yapan yeşil siyahlılar daha sonra 5’e 2’ler,  uzun paslaşma ve sonunda da küçük sahada gol çalışması yaptılar. Antrenmanda oyuncuların son derece hırslı olmaları gözlerden kaçmadı.
SERİYİ SÜRDÜRECEKLER
Ligde oynadığı son 9 maçın tamamını kazanmayı başaran Sakaryaspor’da hedef galibiyet serisini Bayrampaşa deplasmanında da devam ettirmek. Oyuncularının formunun çok iyi olduğunu söyleyen Teknik Direktör Osman Özdemir, “Mükemmel bir hava yakaladık. Bunu sezon sonuna kadar sürdürerek şampiyon olmayı istiyoruz. Bu çerçevede Bayrampaşa maçını da kayıpsız olarak geçeceğiz” diyerek taraftarlara da mesaj verdi.

Editör: TE Bilişim