Sakarya Büyükşehir Belediyespor ve Eskişehir’den sonra Play-Off 4’lü final grubuna kalan takımlar rakiplerini 3 kez yenmeyi başaran Bursa Durmaz ile Acıbadem Üniversitesi oldu.
YOL HARİTASI BELLİ OLDU
İlk çeyrekte Türk Telekom'u seride 3-1 ile geçerek 4’lü Play-Off final grubuna kalan Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımının rakipleri de, maç programı da belli oldu, yol haritası ortaya çıktı. Maçlar çift devreli lig usulü oynanacak ve grubu ilk iki de bitiren takım Süper Lige çıkacak. Koç Ernak ve talebelerinin tek hedefi mutlaka bu lige veda etmek.

MAÇ TAKVİMİ BELİRLENDİ

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Basketbol Süper Ligi'ne yükselmek için Play-Off mücadelesini sürdürüyor. İki günlük izin sonrası hafta sonu çalışmalarına Atatürk Spor Salonunda başlayan Yeşil-Siyahlılarda sakat olan oyunculardan Yiğitcan Turna bugün takımla çalışmaya başlarken diğer sakat Tufan Öner ise haftaya hazır hale gelecek.

4 HAZİRAN DA LİG BİTECEK: Bu sezon mutla şampiyon olmak ve Süper Lige çıkmak isteyen Büyükşehir Basketin maç programı12 Mayıs Cuma günü start alacak ve ligin son perdesi 4 Haziran Pazar günü kapanacak.

Büyükşehir Basket final
grubu fikstürü şu şekilde;

12 Mayıs Cuma 19.00
Büyükşehir Basket - Bursaspor Durmazlar
16 Mayıs Salı 16.00-18.00

Acıbadem Üniversitesi- Büyükşehir Basket
20 Mayıs Cumartesi / 19.00

Büyükşehir Basket - Eskişehir Basket
25 Mayıs Perşembe 19.00

Bursaspor Durmazlar- Büyükşehir Basket
31 Mayıs Çarşamba / 19.00

Büyükşehir Basket - Acıbadem Üniversitesi
4 Haziran Pazar
Eskişehir Basket - Büyükşehir Basket
Editör: TE Bilişim