Uygun, bugün de Hakan Şükür ile bir araya gelerek Sakaryaspor'u masaya yatıracak.
Önceki gün Sakarya'ya gelişinde Sakarya'nın tanınmış isimlerinden oluşan yaklaşık 45 kişiden oluşan listeyi cebine koyan Uygun, önümüzdeki günlerde bu isimlerle Sapanca'da bir araya gelerek, Sakaryaspor için güçlü bir yönetim oluşturulmasının öncülüğünü yapacak.
İZİN VERMEZDİM
FATİNOĞLU Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali ve Hüseyin Nesimi Fatinoğlu kardeşler ile birlikte önceki gün Karasu'ya gelen ve burada gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hamdi Yuluğ'a özel açıklamalarda bulunan eski milli futbolcu Teknik Direktör Bülent Uygun, Sakaryaspor'un içinde bulunduğu duruma çok üzüldüğünü belirtti. Kendi sorunları ve cezaevi süreci nedeniyle Sakaryaspor'a yeterince ilgilenemediğini anlatan Uygun, "Eğer o sorunlar olmasaydı Sakaryaspor'un bu durumlara düşmesine asla müsaade etmezdim" dedi.
BÜYÜKA'DAN DESTEK
YEŞİL-Siyahlılar'ın bir an önce hak ettiği Süper Lig'e çıkması için elinden gelen bütün desteği vermeye hazır olduğunun altını çizen Uygun, bu doğrultuda ilk adımını dün akşam attı. Lig TV Yönetim Kurulu Başkanvekili Şansal Büyüka ile bir araya gelen Bülent Uygun, hazırladığı Sakarya'nın tanınmış isimlerinden oluşan yaklaşık 45 kişinin yer aldığı liste üzerinde istişare yaptı. Bülent Uygun'un listesindeki isimlere sıcak bakan Büyüka, Sakaryaspor'u bulunduğu konumdan kurtarabilecek her girişime destek vereceğini söyledi.
ŞÜKÜR İLE KONUŞACAK
ŞANSAL Büyüka'nın ardından bugün de liste üzerinde son günlere adı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için geçen AKP İstanbul Milletvekili, eski milli futbolcu Hakan Şükür ile görüşeceğini ifade eden Bülent Uygun, "Artık Sakaryaspor için bir şeyler yapmamızın zamanı geldi. Bu bakımdan Hakan Şükür ile Sakaryaspor için neler yapabileceğimizi değerlendireceğiz" dedi. Uygun, Şükür ile görüştükten sonra oluşturduğu listede yer alan isimlerle önümüzdeki günlerde Sapanca'da bir araya geleceklerini anlattı.
YEMEKLİ TOPLANTI
ÖNÜMÜZDEKİ günlerde Sapanca'da bir restoranda Şansal Büyüka ve Hakan Şükür'ün de katılacağı yemekli bir toplantıda hazırladığı 45 kişilik listede yer alan isimlerle Sakaryaspor'a yönetim oluşturulması için görüşeceklerini belirten Bülent Uygun, "Yönetimi o gün yapacağımız toplantıda belirlemeye çalışacağız. Kim ne kadar ve nasıl bu işin içinde olacak buna o gün karar vereceğiz. Biz yönetimde olmayacağız ancak yönetimde yer alacak o isimlerin hep yanında olacağız." diye konuştu.

Editör: TE Bilişim