GÜNDEME OTURDU
ESKİ milli futbolcu Teknik Direktör Bülent Uygun'un, Bizim Sakarya Gazetesi'ne yaptığı Sakaryaspor için yönetim oluşturma çalışmalarıyla ilgili özel açıklaması dün spor kamuoyunda olumlu tepkilerin doğmasına sebep oldu. Bülent Uygun'un Şansal Büyüka ve Hakan Şükür'ü de içine katarak başlattığı girişim sonucunda belirlenen 45 kişi ile önümüzdeki günlerde Sapanca Dedeman Gölevi'nde biraraya gelip toplantı yapılacak.
ŞÜKÜR İLE SALI GÜNÜ
CUMARTESİ akşamı liste üzerinde Şansal Büyüka ile görüşen ve olumlu sonuç alan Bülent Uygun, dün de Hakan Şükür ile bir araya gelecekti. Ancak Şükür'ün kulağından rahatsız olması sebebiyle görüşmenin Salı günü yapılacağı öğrenildi. Görüşmelerin sonucunda Şansal Büyüka, Hakan Şükür ve Bülent Uygun'un öncülüğünde, spor dünyasının çok yakından tanıdığı, aralarında eski bazı yöneticilerin de bulunduğu 45 kişinin görüşü alınacak.

Dün gazetemizden verdiğimiz 'Yönetim için düğmeye bastı' başlıklı özel haber 13 Şubat'ta yapılacak kongre öncesinde spor kamuoyunun gündemine oturdu. Bülent Uygun'un gazetemize yaptığı özel açıklamalar Yeşil-Siyahlı taraftarı da heyecanlandırdı.
 

Editör: TE Bilişim