Kendine güvenen kim varsa tesislerimize bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakaryaspor altyapısına kazandırılan Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri, farklı yaş kategorilerinde genç sporcuların çalışmalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Sakaryaspor Altyapı Koordinatörü Tamer İlaçan, “Bütün takımlarımız kendi yaş gruplarında iyi gidiyor. U14 ve U15 şuan ligde lider vaziyette. 6 akademi ligi şampiyonluğumuz ve 2 Türkiye 1’inciliğimiz bulunuyor. Çalıştıkça emeğimizin karşılığını alıyoruz. Başarılar da beraberinde geliyor” diye konuştu.

Çalışmalar Sürüyor

Sakaryaspor kış okulunun devam ettiğini de belirten İlaçan, “Şuan kış okulunda 90 sporcumuz var ve çalışmalarını sürdürüyorlar. İlerleyen zamanlarda bu sayının artmasını öngörüyoruz. Hedefimiz Sakaryaspor’da oynayabilecek kalitede oyuncu bulup onların gelişimine katkıda bulunmak. Bu oyuncuları yetiştirerek Sakaryaspor ve Milli takıma oyuncu kazandırmak istiyoruz. Bütün arayışlarımız devam ediyor. Bu bakımdan denemek için şuana dek 321 adet sporcuyu tesislerimizde misafir ettik. Kapasiteleri Sakaryaspor’a uygunsa yetiştirmeye başlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hedefimiz Sakaryaspor

Çalışmaların gayet verimli geçtiğini belirten İlaçan sözlerini şöyle tamamladı; “Tesislerimiz son derece modern ve her türlü hizmete cevap verecek şekilde. Yapanlardan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun. Tesisimiz 7 antrenör, 2 masör ve 1 malzemeci ile spora hizmet etmeye devam ediyoruz. Hedefimiz Sakaryaspor. Sürekli maç izliyoruz ve oyuncu deniyoruz ama bu kapasitede oyuncu bulmakta zorlandığımız zamanlar oluyor. Bu bakımdan kendine güvenen kim varsa tesislerimize bekliyoruz.”

Editör: TE Bilişim