Tribünlerin üstü de altı da yağmur aldı. Stadın 4.katında yer alan Basın Tribünü de sular altında kaldı, koltuklar ve masalar ıslandı. Henüz kesin devri yapılmayan bu stadın sorumlularından bu sorunların bir an önce giderilmesi sağlanmalı ve yasal işlemler başlatılmalı yoksa ileride daha büyük sorunlar ortaya çıkabilir.

HESAP SORULMALI

Sözde son derece modern bir stat yapıldı ve kapalı tribünlü lüks bir stat Sakaryalılara hediye edildi. Ancak gerçek hiç de öyle olmadığı az bir yağmur yağınca ortaya çıktı ve kapalı tribünlerdeki taraftarlar ve basın tribünündekiler dahil maç boyunca ıslandı ve sırılsıklam oldu. Maç sonunda ise karşılaşmayı izlemeye gelen seyircilerden bu stadı yapanlara büyük tepki eleştiri vardı. İlk yağmurlu maçta sınıfta kalan stadı gören ve Çileden çıkan taraftarlar Hatta bu stadı böyle yarım yamalak yapanlardan hesap sorulmalı diyorlardı.

ŞEMSİYELİ PROTESTO

Yağan yağmurun altından üstüne kadar tüm tribünleri ıslatmasının ardından yeşil siyahlı taraftarlar " Stadı yapanlar şemsiyeyi unutmuş" tezahüratı yaptı. Sakarya Atatürk Stadı'nın şeref tribünün bulunduğu en üst katta dahi oturanların ıslandığı müsabakayı görüntüleyen tv kanalları kameraları ıslanmaması için yağmurluk kullanmak zorunda kaldı.Tatangalar'ın tribün liderlerinden Yılmaz Şen ve Murat Ercan sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla yaşanan duruma tepkilerini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim