İlaçan’ın şehirde olmadığı güne denk gelen bu bir nevi oyuncu seçme gününde U 17 takımı ile U 19 takımı Serdivan Ekrem Karaberber Tesislerinde kapıştı. Şanlı bu müsabakada sadece U 17 takımından 3 futbolcuyu beğendi ancak Antalya kampına götürmedi. Bu durumu telefonla öğrenen Tamer hoca Şanlı’ya isyan etti.

Bu Altyapı hocalarına da ayıp

Sakaryaspor’un üst tarafta Sportif Direktör Özcan Kızıltan ve Tuncay Şanlı ekibi arasında soğuk rüzgarlar eserken ilk devrenin sonunda yaşanan Altyapı krizi de artık su yüzüne vurmuş durumda. Devre arasında A takıma alınacak oyuncuları belirlemek isteyen Şanlı Gençlik Gelişim Sorumlusu Tamer İlaçan’dan isim ve rapor istemek yerine oyuncuları kendi görmek için Altyapı Tesislerinde maç yaptırınca olanlar oldu. Şanlı ile Tekspor’dan eski hocası İlaçan’la arasına bir anda kara kedi girdi.

19’lardan kimseyi beğenmedi

Antalya kampı öncesi yaşanan bu oldukça ilginç olay öncesi Altyapı hocalarını ve maç yapacak olan takımları da Ekrem Karaberber Tesislerine çağıran Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Tuncay Şanlı’nın bu davranışını şehir dışında haber alan Tamer İlaçan’ın bu duruma çok kızdığı ve Şanlı’ya sitem ettiği de öğrenildi. Bu arada Şanlı’nın U 19 takımından hiçbir oyuncuyu beğenmediği U 17 takımından ise üç oyuncuyu yetenekli ve gelecek olan olarak belirlediği de özellikle belirtildi. ( Özgür Arık)

Editör: TE Bilişim