PİS KOKULAR GELİYOR

Murat Akın 4 yıllığına gelmişti ancak yarım sezon yarım yamalak oynadı ve 500 Bin TL aldı gitti. Kazanan oyuncu ve menajeri kaybeden ise kulüp oldu.Sakaryaspor’un borç batağına nasıl battığını maddi krize neden girdiğini görmek için alınan ve gönderilien oyunculara bakmak yeterli. Ancak kafalarda ki soru ise bu transferlerden sonra kulüpten alacaklı durumuna çıkan yönetici var mı? Yok mu? İşte bütün sorun burada. Çünkü son günlerde kulübün satılması ve elden çıkarılması için çalışmalar yapıldığı dikkatlerden kaçmıyor.

NASIL TRANSFER BUNLAR?

Huzur arayan Sakaryaspor'da devre arası yaprak dökümü sezon başında büyük umutlarla tam 1 Milyon 500 Bin TL’ye gelen Murat Akın’la sürüyor.Sezon başında her gittiği takıma şampiyonluk yaşattı diye büyük ümitlerle, büyük paraya gelmişti ancak aldığı para ve oynadığı futbol sürekli sorun oldu. Daha önce futbolun son demine gelen Aytaç Ak modeliyle 4 yıllığına toplamda 6 Milyona yakın paraya imza atan Murat Akın nihayet dün karşılıklı anlaşarak mukavelesini feshetti ve alacağı 260 Bin TL’ye karşılık Yeşil-Siyahlı formaya veda etti.

AKIN AKIN KOPUYORLAR

Yeşil-siyahlılar da devre arası ayrılıklarına Murat Akın'da eklendi. Sezon başında Göztepe'den kadroya dahil edilen tecrübeli ortasaha oyuncusu yönetim ile konuşarak alacaklarına karşılık anlaşarak sözleşmesini feshetti. Sakaryaspor, 31 yaşındaki Belçika doğumlu oyuncuyla karşılıklı anlaşılarak takımdan ayrıldığını TFF'ye bildirdi. Yeşil-Siyahıllardan Erçağ Evirgen, Fatih Özçelik, Zafer Aydoğdu, Batuhan Karadeniz, Burak Taşdemir'in ardından Murat Akın'nın ayrılması ile ikinci yarı başlamadan 6 futbolcu takımdan ayrılmış oldu. 

HAFTALAR ÖNCE BELLİYDİ: İlk kez Bizim Sakarya Gazetisinin gündeme taşıdığı ayrılık haberi kadar imza attığında Başkan İsmail Gürses’le poz verirken mutluluğu gözlerinden okunanan fakat hayal kırıklığı yaşatan Akın’ın adı Şanlıurfaspor ile anılırken şimdi ilimizden ayrılması ve kendisine kulüp araması da dikkat çekiyor.

Editör: TE Bilişim