AZ OLSUN TEMİZ OLSUN

Sakaryaspor’da konu transfer ama geçen sezon ve bu sezon başında alınan yaklaşık 30 oyuncunun çoğu takıma faydalı olamadı ve gönderildi. Büyük paralar ödenen ancak daha sonra gönderilen futbolcuları gören taraftarlar da şimdi “Ara transferde nokta transferler olmalı yoksa yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyoruz, Şampiyonluk istiyoruz şampiyonluk” derken az transfer ama faydalı transferler olsun diyerek yönetimi uyardı.

ÖNCE TAKIMA PARA VERİN

“Şampiyonluk için mutlaka takıma takviye şart” diyen Teknik Direktör Engin Korukır gibi düşünen Yeşil-Siyahlı taraftarlar Sosyal medyadan “Yapılanları gördük. Eldekileri tutamadık.Transferler maddi zarar vermekten ve menajerlere para kazandırmaktan başka bir işe yaramıyor. Deneme yanılma ve Amatör kafalarla bu işler olmuyor. İş olsun diye transfer olmaz.Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bu gidişle Kulüp batacak. Yapacaksanız transferleri ya doğru yapın ya da hiç ama hiç transfer yapmayın.Hatta elinizdekileri kaçırmayın huzuru bulun yeter” demeye başladı. Başarı isteniyorsa önce bu takımın oyuncularına para verilmeli diyen Yeşil-Siyahlı sevenler geçmişten ders alınması gerektiğinin de altını çizdiler. 

 BİR TANE KAZANDIRAN OYUNCU GELMEDİ: Yanlış transferler sonunda sürekli Menajerler ve futbolcular büyük paralar kazanırken Sakaryaspor son yıllarda hiçbir oyuncudan kasasına hatırı sayılır bir para sokamadı ve bugün borç içinde yüzüyor.

Editör: TE Bilişim