Yönetim hoca kesildi, önceki gün önce Rahmi Şengül ve Orhan Şeşen Teknik Direktör Osman Özdemir’den rapor aldı. Daha sonra Başkan İsmail Gürses tecrübeli hocayla baş başa uzun bir görüşme yaptı. Teknik heyetin eksikleri ve hataları ile Özdemir’in geleceği masaya yatırıldı. Ancak yönetimin basın bildirisinde teknik, taktik konusundan alın her konuda hocaya eleştiri, güvensizlik vardı ve “ŞİMDİLİK” notu düşerek destek verildiği “Bugün hoca burada ancak yarın ne olur bilinmez” sözleriyle gün gibi ortaya çıktı.

PEMBE TABLO!

Teknik Direktör Osman Özdemir’in gönderilmesi ile herşeyin düzeleceğini zanneden İsmail Gürses ve yönetimine göre vergi borçları yapılandırıldı ve sorun çözülmüş durumda. Basın Sözcüsü Cem Gün’ün açıklamalarına göre 2 yıl içinde vergisel anlamda sorun kalmayacak ve az da futbolculara ödemeler yapılıyor ve maç başları, peşinatlardan kaynaklanan borçlarda öyle söylenildiği kadar değil. Ancak rakamsal bir açıklama da yok ortada ve maddi kaynak konusunda gösterilen tek isim Zeki Toçoğlu, tek adres Büyükşehir. AHMET KAYA

 BU YÖNETİM VARKEN HOCAYA GEREK YOK! Yaptığı açıklamayla Osman Özdemir’den daha bilgili olduğunu ve oyunu daha iyi okuduğunu zanneden Sakaryaspor yönetimine göre sorun büyük ve hocayla konuşurak çözülebilir diye bakıyorlar.Yani başka bir deyimle “Özdemir bizi dinlerse kazanır yani kalır ” demeye getiriyorlar.

Editör: TE Bilişim