KÖTÜ OYNADIK KAZANDIK

Haftalar sonra Bozüyükspor karşısında alınan 3 puan sonrası teknik heyet ve futbolcularda büyük sevinç yaşandı. Karşılaşmayı değerlendiren Sakaryaspor Teknik Direktörü Necmettin Sert, "Sezonun ikinci yarısıyla birlikte iyi mücadele edip hak ettiğimiz puanları alamıyorduk. Üzerimizde büyük bir şanssızlık vardı. Bu maçta ikinci yarının en kötü oyununu oynadık ama galip geldik" dedi.

MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ

Sakaryaspor'un bugüne kadar oynadığı maçlarda hak etmediği puan kayıpları yaşadığını savunan tecrübeli çalıştırıcı, "Nihayet şeytanın bacağını bu karşılaşmada kırdık. 3 puan almak çok güzel bir duygu. Bundan sonraki maçlarımızda da aynı şekilde çıkıp oynayacağız. Ligde kalmak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.

 

 

Hoşgeldin

Bünyamin!

 

Haftalardır patlama yapması beklenen Bünyamin Demir, dün Bozüyükspor karşısında ortaya koyduğu performansla büyük alkış aldı. Orta sahada dinamo gibi çalışan Bünyamin, arkadaşlarını pozisyonlara soktuğu gibi, zaman zaman rakip kalede de gol aradı. Özellikle ikinci yarıda kaleciyle karşı karşıya kalacağı sırada rakibi tarafından düşürülen ve penaltı kazanmamızı sağlayan Bünyamin, sergilediği oyunla göz doldurdu.

Editör: TE Bilişim