Ancak yine de kulübün maddi sıkıntıları bitmiş gözükmüyor ve Başkan İsmail Gürses’le ekibi para arayışını sürdürüyor. Bugüne kadar yöneticilerden Şerafettin Özgüllü dışında elini cebine atan olmayınca, gelirler giderlere az gelince maddi sorunlar da bir türlü çözülmüyor. Tek umut bu takımın bir üst lige çıkması. Yoksa kulübün geleceği yine karanlık. Büyükşehir Belediyesinden gelen paralarla yani taşıma suyla değirmen dönmüyor…

ÖDEMELER 2 MİLYON

Bu sezon Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta dün son maçına çıkan Sakaryaspor'da play-off öncesinde futbolculara ödeme yapıldı, takımın morali biraz da olsa yerine geldi. Ocak ayından bu yana futbolculara maç başları ve peşinatlarla ilgili 2 Milyon TL yakın borcu bulunan Sakaryaspor yönetimi geçen hafta içinde Yeşil Siyahlılara alacaklarının bir kısmını ödedi.

ÖDEME YAPACAK MI?

Perşembe günü Play-Off ilk maçını oynayacak olan Sakaryaspor'da bu ödeme moralleri yükseltirken Başkan İsmail Gürses ve yönetiminin kaynak arayışını sürdürdüğü ve 4 Mayıs'tan önce bir ödeme daha yapmayı planladığı öğrenildi. Gürses ve ekibi bütün hesaplarını bir üst lige çıkma adına yaptığından ödemeleri bir an önce bitirmek istiyor.

YÖNETİM BUGÜNE KADAR KAÇ PARA VERDİ? Büyükşehir Belediyesinden ve satılan gelecek sezonun kombine biletleriyle birlikte reklamlar, Dükkan 54 ile seyirci gelirlerinin dışında İsmail Gürses ve yönetiminin cebinden kulübe kaç TL verdiği ne kadar? Katkı yaptıkları Yeşil-Siyahlı camiada merak konusu olmaya başladı.

Editör: TE Bilişim