Yönetim içinde yaşanan kavgalara “Aile içinde ters görüşler olabiliyor” sözleriyle yaklaşan Başkanvekili Yaşar Zımba BMC destek vermese bile bayrama kadar transferi açacaklarını söyledi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Yerel Kültür Derneği’nin çadırında spor basınıyla buluşan ASKF Başkanı, Sakaryaspor Başkanvekili Yaşar Zımba amatör futboldan Sakaryaspor’a iddialı söylemlerde bulundu. Basın toplantısına madalyasıyla gelen Kıbrıs gazisi Yaşar Zımba “Amatör futboldan Sakaryaspor’a biz büyük bir aileyiz, aile içinde zaman zaman görüş ayrılıkları olabiliyor, bizde son günlerde bunları yaşıyoruz ancak tartışa tartışa Sakarya’da spor adına doğruyu bulacağız” dedi

BU ÜZÜNTÜMÜZ SONA ERECEK

Zımba “2015 Temmuz’dan bu yana ASKF’yi başarıyla yönetiyoruz. Bu enerjimizi İsmail Gürses’ten bu yana Sakaryaspor’un başarısı içinde harcıyoruz. 3 yılda bir şampiyonluk, iki final yaşadık. Bu sene son iki yılda yaşadığımız üzüntü son bulacak. Dışardan da oyuncularımız olacak ama Sakarya ağırlıklı bir kadro tercihimiz” dedi

BMC VERMESE BİLE HAZIRIZ

Bayrama kadar transferi açacaklarını söyleyen Zımba “BMC desteği olmasa bile transferi açacağız. Bu konuda çalışmalarımızın sonuna geldik. Bayramdan sonra başlayacak olan Kızılcahamam kampına transferi açmış ve eksiklerimizi gidermiş olarak gideceğiz” dedi.

DEHŞET SEYİRCİ, MÜTHİŞ VİLAYET

Zımba “Fikstür çekiminde ilgi odağı Sakaryaspor’du, 6-7 kulüp temsilcisi şampiyonluk sırasının bu yıl Sakaryaspor’da olduğunu söyledi. İçerde gözükmüyor ama demek ki dışardan çok güçlü gözüküyoruz. Güçlüyüz zaten. Dehşet seyircimiz var, müthiş vilayetiz, birlik beraberlik içinde tüm engelleri aşacağız ve Sakaryaspor’u hakettiği başarılara hep beraber taşıyacağız” dedi, toplantı sonrası spor basınıyla fotoğraf çektirdi.

 Cavit DERELİ/Ömer SARICA

Editör: TE Bilişim