Sakaryaspor yönetiminden henüz parasını alamayan Erçağ Evirgen’in alacak davasının hala TFF’de olduğu gibi durduğu ancak birilerinin tecrübeli oyuncu adına bilerek veya bilmeyerek kamuoyuna yanlış bilgiler verdiği iddia ediliyor.

OYNUYOR AMA ÇEKMEDİ

Geçen sezondan beri kulüpteki biriken alacaklarını alabilmek adına Türkite Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunan Erçağ Evirgen'nin dosyasını geri çektiği söylenirken bu söylentilerin dedikodudan ibaret olduğu ortaya çıktı. TFF’deki dosyasını geri çeksin diye Sakaryaspor'da Engin Korukır'ın göreve gelişi ile yeniden forma şansı bulmaya başlayan tecrübeli oyuncu Erçağ Evirgen’in henüz davayı geri çekmek için harekete geçmediği bile hatırlatıldı.

YÖNETİMLE ANLAŞMAMIŞ

Yönetim, Kırklareli maçı öncesinde Erçağ ile görüşerek uzlaşmaya vardı, bu hamle camiada sevinç yarattı haberlerinin tam bir balon olduğu ve sadece Yeşil-Siyahlı tarftarlardan yönetime gelecek eleştirileri en aza indirme gayretinden başka bir şey olmadığı belirtildi. Sakaryaspor’da yoluna devam etmek isteyen Erçağ, TFF’den dosyasını çekecekse en azından bir kısım alacağını istiyor ve aksi takdirde son kararı yine TFF verecek.

 Geçen sezon taraftarın sevgilisi olan Erçağ alacağını alamazsa TFF’deki yasal işlemi devam edecek. Tecrübeli oyuncu ayrıca kendisine, geldiği günkü gibi bakılmayışına dikkat çekti, sitem etti.

Editör: TE Bilişim