DİKKAT ÇEKTİ
Kamuoyu yetenekli sol bekin adını ilk kez dün Beşiktaş adına skandal içerikli haberle duydu. Oysa Bahadır Abdülkadir Yağız’ın geçen sezon Yeşil-Siyahlı formayla Beşiktaş’ın dikkatini çektiği ortaya çıktı. Beşiktaş Altyapısının oyuncuyu transfer etme çabasının ise ailesi ve vekâletini elinde bulunduran Orhan Muslu’ya takıldığı öğrenildi.

HAZİRAN’DA
Gazetemizi ziyaret eden Muslu, Fanatik Gazetesi’nin haberini üzüntüyle karşıladığını anlattı. “Olay yeni değil, ortada bir sahtekârlık yok” diyen Muslu, “Geçen sezon lig bitmiş, takım 1,5 ay ara verilmiş. Beşiktaş’ın özel turnuva ısrarına iyi niyetle evet dedik. Bundan altyapı hocalarının da, kulüp başkanın da haber var” ifadelerini kullandı.

EN AZ ÜÇ YIL
Bahadır’ın en az 3 yıl daha Sakaryaspor’da olacağını sonrasında ise bu patentle üç büyüklere ya da isteyen başka bir takıma transfer olabileceğinin altını çizen Muslu, “Katıldığı turnuva ona çok şey kattı. Yıllardır yanımda, farklılığı görebiliyorum. Daha çok antrenman istiyor. Yalnız o da değil, altyapıda onun ayarında çok yetenek var” dedi.

Editör: TE Bilişim