Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, Eskişehir karşısında alınan 100-89’luk galibiyeti ve ilk yarıyı değerlendirdi. Seyircisiz oynadıkları Eskişehir maçını iyi bir oyun sonucunda kazandıklarını ifade eden Başkan Akgün Altuğ, ligin ilk devresini galibiyetle noktaladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Altuğ, ligi 7. sırada tamamlayarak Türkiye Kupası’ndaki rakiplerinin Tofaş olduğunu da hatırlattı.

Türkiye Kupası’ndayız

Altuğ, “Eskişehir’i seyircisiz oynanan mücadelede şehrimizde ağırladık. Rakibimizde bizle birlikte Süper Lig’e yükselen kaliteli bir ekip. Ancak kendi evimizde kazandık ve galibiyet sayımızı 9’a yükselttik. Maç öncesinde Türkiye Kupası’na katılacağımız belliydi. Ancak sıralama açısından mücadele önemliydi. Kazandığımız için mutluyuz. Teknik ekibimizi ve sporcularımızı kutluyorum. 14-18 Şubat tarihleri arasında Türkiye Kupası’nda mücadele edeceğiz. Sakarya tarihinde bir ilk daha yaşanacak” dedi.

Gian Clavel Sakarya’da

“İlk yarıyı iyi bir performans ortaya koyarak tamamladık. Playoff potasının içerisindeyiz. İnşallah performansımızı daha da arttırarak ligi daha iyi bir noktada tamamlamak istiyoruz. Daha öncede takımımıza bir transfer yapacağımızı ifade etmiştik. Uzun süredir takip ettiğimiz bir isim olan ve NBA’de mücadele etmiş Gian Clavel’i de kadromuza dahil ettik. Güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Bu süreçte takımımızın yanında olan değerli taraftalarımıza teşekkür ediyor, ligin ikinci yarısında desteklerini sürdürmelerini bekliyorum.”

Editör: TE Bilişim