İlk yarısı 1-1 biten karşılaşmada Kastamonuspor farka Mustafa Doğru’nun golleri ile ulaştı. Oldukça değişik bir on birle sahaya çıkan ve oyuncuları değişik mevkilerde deneyen ancak hayal kırıklığı yaşayan Engin Korukır’lı Yeşil-Siyahlıların tek golü penaltıdan Mahir’le geldi. Dün defans sos verdi, orta saha ve forvet hattı yokları oynadı ve takım lig öncesi umut vermedi. OKTAY YILMAZ

DEFANS SOS VERDİ

İkinci yarı hazırlıklarına Antalya Lara Titanic Otelde devam eden Sakaryaspor dün çıktığı ikinci özel maçta 2.Lig Kırmızı grupta yer alan Kastamonuspor’a 1-3 yenilince taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Yeşil-Siyahlılarda dün ikinci yarı oyuna giren Beykan Şimşek dışında elle tutulur gözle görülür bir oyuncu olmayınca maç sonunda Engin Korukır’ın talebeleri sahadan boynu bükük ayrıldı. Özellikle Fikret, Ramazan Çevik, Hakkı Can Aksu ve Yasir Subaşı’dan oluşan defans tel tel dökülürken oyuna sonradan girenler dahil Sakaryaspor takım halinde sahada çok kötü gözüktü ve lig öncesi SOS verdi.

KORUKIR ÜZÜLDÜ: Sahaya Ferhat, Fikret ( Tufan),Hakkı Can, Yasir, Ramazan Çevik (Fatih Şahin) , Serdar Ümit, Ferhat (Sezer), Cem (Beykan), Mahir (Coşkun), Murat Akın (Talha) ve Ramazan Civelek (Bahadır) tertibiyle çıkan Engin Korukır dünkü oyundan ve skordan memnun değildi.

Editör: TE Bilişim