Yeşil-Siyahlılar, Ünyespor karşısında özellikle ilk yarıda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince sahadan bir puan ile ayrılmak zorunda kaldı. Rakiplerimizden Giresunspor ile Turgutluspor'un yenilmeleriyle birlikte aradaki puan farkı 4'e düştü.
6 POZİSYON BULDUK 
SPOR Toto 2. Ligin 18’nci haftasında kendi sahasında Ünyespor’u ağırlayan Yeşil-Siyahlı ekibimiz, baştan sona mükemmel bir mücadele örneği gösterdiği maçtan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı. Sakaryaspor, rakip kalede yaklaşık 6 pozisyon yakalayan buna rağmen kalesinde yalnızca 2 pozisyon verdi. Ortaya konulan mücadelenin skora yansımaması herkesi üzdü.
MÜCADELEYE ALKIŞ
GOL noktalarında bitirici vuruşlarda tecrübe eksikliği nedeniyle Yeşil-Siyahlı oyuncular, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedi. Son derece iyi bir performans gösteren Sakaryaspor, kaybedilen 2 puandan ötürü oldukça üzgündü. Ancak maç sonu Maraton dolduran Tatangalar tarafından tribünlere çağrılan oyuncular uzun süre alkışlandı.
VALİ YERİNİ ALDI
KARŞILAŞMAYI Vali Mustafa Büyük, Türk-İş Genel Mali Sekreteri ve Demiryol-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Salih Koşu, kulüp eski başkanlarından Aydın Zengin, Selahattin Aydın, Rauf Batuboylu ve Halit Evin, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve yaklaşık 3 bin taraftar izledi.

Editör: TE Bilişim