Osman Özdemir’le 9 maçta hiç puan kaybı yaşamayan Yeşil-Siyahlılara Play-Off kovalayan Bayrampaşaspor dur dedi. İlk yarısından gol sesi gelmeyen maçın golleri oyuna sonradan giren oyunculardan gelirken Mümin Aysever 81.dakikada Sakaryaspor’u öne geçirdi ancak skoru 90 da Fahri Genç 1-1 olarak yazdı. Bu beraberlikle Sakaryaspor'un 9 maçlık galibiyet serisi İstanbul da bozuldu.

2 KIRMIZI KART VARDI

İlk yarıda ev sahibi takımdan Polat ve Yeşil-Siyahlılardan Serdar Ümit ikinci sarıdan oyun dışı kalınca iki takımda ikinci yarıyı 10 kişi tamamladı. Ankara Bölgesi hakemi Yiğit Peşin sertliğe izin vermeme adına bu zorlu geçen maçta Bayrampaşaspor’dan Polat Gören ve Sakaryaspor'dan Serdar Ümit Deniz'e 2.sarıdan kırmızı kart, her iki takımdan olmaz üzere 3 oyuncuya da sarı kart gösterdi.

ARİFEYİ GÖRDÜ BAYRAMI!
Karşılaşmaya her iki takımda temkinli başladı ve daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Sakaryaspor Teknik Direktör Osman Özdemir’in geldiği günden beri ilk kez bu kadar kötü bir oyun sergiledi ve çok fazla pozisyon bulmakta zorlandı. Yeşil-Siyahlılar 10’da 10 yapmak için çıktığı maçta hiç beklemediği bir sonuçla ayrılarak 87 sezonundaki 11 maçlık seriye ulaşamamış oldu.

2.YARIDA DAHA İSTEKLİYDİ
İkinci yarıda Sakaryaspor rakibe göre oyuna daha istekli başladı. Oyuna ikinci yarıda Coşkun’un yerine giren Mümin Aysever 80. dakikada takipçiliğini konuşturarak takımını öne geçirmeyi bildi. Mücadelenin 90. dakikasında Bayramapaşa ceza sahası hemen önünden frikik kazandı. Atışı kullanan Fahri Genç kaleci Bora'nın tuttuğu köşeden golü kaydederek takımını beraberliğe taşıdı. 1-1

MAÇTAN DAKİKALAR
1' Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.
15' Sakaryaspor takımında Serdar Ümit Deniz hakem Yiğit Peşin tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
23' Sakaryaspor takımında Burak Bekaroğlu, sarı kart görüyor.
30' Bayrampaşa takımında Polat Güren hakem Yiğit Peşin tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
33' Bayrampaşa takımında İlker Cihan, sarı kart görüyor.
39' Maçta daha önce sarı kart gören Polat Güren, ikinci sarı kartını görerek oyundan atılıyor.
39' Sakaryaspor takımında Coşkun Yılmaz hakem Yiğit Peşin tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
45' Daha önce sarı kartı bulunan Serdar Ümit Deniz, maçın hakeminden ikinci sarı kartını görüyor ve oyundan ihraç ediliyor.
45' Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlanıyor
46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
46' Sakaryaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Fatih Özçelik çıkıyor ve yerine Ferhat Yazgan oyuna giriyor.
55' Bayrampaşa takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Metin Sevinç çıkıyor ve yerine Fahri Genç oyuna giriyor.
55' Bayrampaşa takımında oyuncu değişikliği; Sefa Korkmaz oyundan çıkarken Ziya İnday oyuna giren isim.
70' Sakaryaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Coşkun Yılmaz çıkıyor ve yerine Mümin Aysever oyuna giriyor.
76' Bayrampaşa takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Bülent Kocabey çıkıyor ve yerine Benhur Keser oyuna giriyor.

78' Sakaryaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Erçağ Evirgen çıkıyor ve yerine Enes Ata oyuna giriyor.

81' GOOOLL!! Mümin Aysever Sakaryaspor takımını öne geçiren golü atıyor.

88' Bayrampaşa takımında Fahri Genç hakem Yiğit Peşin tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

90' Fahri Genç skora dengeyi getiriyor.

MS Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Bayrampaşa: 1 - Sakaryaspor: 1

Editör: TE Bilişim